Quantcast

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα- Ποιος είναι ο δράστης

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε τη δολοφονία της 38χρονης γυναίκας απο την Κίνα, της οποίας η σορός είχε βρεθεί μέσα σε μια βαλίτσα στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, στις  29 Δεκεμβρίου 2020.

Η υπόθεση της γυναίκας είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 17 Οκτωβρίου 2020 και το πτώμα της βρέθηκε δύο μήνες μετά. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ως δράστης, ταυτοποιήθηκε ένας 47χρονος συμπατριώτης της ο οποίος και συνελήφθη. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα του είχε δανείσει 10.000 ευρώ και τα έπαιρνε πίσω με υπέρογκους τόκους. Ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει και με άλλους Κινέζους που ήταν εθισμένοι στον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του 47χρονου:

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης αλλοδαπής η σορός της οποίας είχε βρεθεί το Δεκέμβριο του 2020 στα Βίλια Αττικής

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονος ομοεθνής της και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης αλλοδαπής, η σορός της οποίας είχε βρεθεί την 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.