Quantcast

Elogis Pharma: Καινοτομία στα προϊόντα συμπληρωμάτων διατροφής

Η Elogis Pharma είναι εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής . Η καινοτομία, η συμμόρφωση και η εύκολη λήψη  χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της! 

Η Elogis Pharma είναι εστιασμένη στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων, που βοηθούν στην υποστήριξη της υγείας των ανθρώπων, μερικά εκ των οποίων είναι:

    • Το ELOGIS D3: Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη D3.

Η βιταμίνη D συμβάλλει:

Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών, των οστών και των μυών, στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδου ασβεστίου στο αίμα και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

    • Το FLOREA, το οποίο περιέχει ένα φυσικό προβιοτικό, το στέλεχος Lcr35, που ανήκει στην οικογένεια των Λακτοβάκιλλων. Τα προβιοτικά είναι μικροοργανισμοί των οποίων η χορήγηση σε επαρκή ποσότητα παρέχει ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό. Το στέλεχος αυτό χρησιμοποιείται πάνω από 50 χρόνια και έχει αποδειχθεί απόλυτα ασφαλές. Μη ισορροπημένη εντερική χλωρίδα μπορεί να προκαλέσει εκτος των άλλων πεπτική δυσφορία.

              Περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος. Προϊόν ελεύθερο γλουτένης.

    • Και το νέο μας προϊόν ELOGIS FORTE μπλε κάψουλες.

Το ELOGIS FORTE μπλε κάψουλες, είναι συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά δραστικά συστατικά για τη σεξουαλική τόνωση των ανδρών. Ο συνδυασμός των φυτικών εκχυλισμάτων συμβάλλει στην αύξηση της τεστοστερόνης!

Το ELOGIS FORTE μπλε κάψουλες είναι ένας συνδυασμός φυσικών συστατικών, αποτελεσματικός, ασφαλής, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες! 

Η χρήση του βοηθάει όλους εκείνους που έχουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, υποστηρίζοντας μια σεξουαλική ζωή γεμάτη αυτοπεποίθηση, καθώς προάγει τη σεξουαλική επιθυμία και απόδοση.

Το ELOGIS FORTE μπλε κάψουλες είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο εξασφαλίζει άμεσα επιθυμητά αποτελέσματα, προσφέροντας ταυτόχρονα ευεξία και ενεργητικότητα. 

Το ELOGIS FORTE μπλε κυκλοφορεί και σε κουτί με μία κάψουλα.