Quantcast

Επιμένει η Λατινοπούλου για τις «αξύριστες μασχάλες»: «Δεν έχω μετανιώσει για το βίντεο...»

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε με το βίντεο που δημοσίευσε για τα πρότυπα ομορφιάς έδωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. 

"Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι αυτή τη στιγμή έχει κυκλοφορήσει έντονα ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και έρχεται πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα. Με ενοχλεί κυρίως ότι βλέπουμε να προβάλλονται αυτές οι εικόνες" περιέγραψε.

"Θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής. Αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν την στιγμή ότι έχω μετανιώσει, πραγματικά δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα όμως, ίσως θα ήμουν πιο επεξηγηματική, γιατί κάποια πράγματα τα οποία είπα, έχουν παρεξηγηθεί και έχουν παρερμηνευθεί τα λόγια μου" υπογράμμισε. "Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιου είδους εικόνες από γυναίκες. Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα. Είναι δικαίωμα του καθενός, είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου, ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα από την γυναίκα. Κάθε γυναικα δίνει μια προσωπική μάχη και αυτό πρέπει να αναδεικνύουμε" σημείωσε.

"Δεν απαγόρευσα κάτι σε κανέναν. Είπα ότι υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα και δίνονται αγώνες. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Αυτό με ενοχλεί. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της είναι λίγο για μια γυναίκα. Μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα" συνέχισε.

Δέχθηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου

"Δεν το κάνω αυτό για να κάνω καριέρα. Πιστεύω ότι αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα" επανέλαβε. "Δέχθηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου… Και σε εμένα και στην οικογένεια μου. Θα σε σκοτώσουμε, θα σε κάνουμε, βρισιές. Σε αυτό το βίντεο δεν εκφράστηκα χυδαία. Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κάποιον. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν σωστά αυτά τα οποία είπα είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Αλλά δεν ήταν το νόημα του βίντεο. Και εγώ έχω ατέλειες, έχω ραγάδες, αλλά δεν θα βγάλω ποτέ ζουμαρισμένη φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου. Το αγαπώ το σημείο, δεν χρειάζεται να το πω" προσπάθησε να εξηγήσει.