Quantcast

Επίθεση με βιτριόλι: Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά - Η αποκάλυψη της Νικολούλη

Νέα στοιχεία γύρω από με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» αποκάλυψε ότι ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας, με τον οποίο είχε χωρίσει λίγες μέρες πριν από την επίθεση, εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην εκπομπή.

«Είχαμε μια πληροφόρηση ότι λίγες ημέρες πριν από την επίθεση είχε διαλυθεί η τελευταία σχέση. Ο φίλος κάτι διαπίστωσε στα αρχεία της, υπήρξε καβγάς, επήλθε ο χωρισμός και λίγες μέρες μετά είχαμε την επίθεση.

Η έρευνα έδειξε- χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι - ότι ο άνθρωπος αυτός εργαζόταν σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία που είχε και χημικά προϊόντα.

Τον αναζήτησα για να μιλήσουμε και έλαβα ένα επίσημο email από την εταιρεία που μας ευχαριστούσε για τη διακριτικότητά μας και έλεγε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν εργάζεται πλέον μαζί μας» ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

"Έχουμε πράγματι και εμείς αυτή την πληροφορία. Από εκεί και πέρα η κάθε πληροφορία έχει τη δική της σημασία στο μέτρο που θα μπορούσε να επηρεάσει την έρευνα. Όλες αυτές οι πληροφορίες αρμοδίως ερευνώνται από τις Αρχές. Πράγματι έχουμε και εμείς αυτήν την πληροφορία" ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής.

Παράλληλα, η εκπομπή αποκάλυψε ότι ο οδηγός ραδιοταξί μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της δράστιδας.