Quantcast

Επιχείρηση απολύμανσης και καθαριότητας στον Άγ. Παντελεήμονα - Μπακογιάννης: «Επιστροφή στις υπηρεσίες που στερήθηκαν οι κάτοικοι»

Συνεχίζοντας τις μεγάλες κυριακάτικες παρεμβάσεις καθαρισμού, ο Δήμος Αθηναίων, βρέθηκε «σε μία περιοχή όπου για πολλά χρόνια ήταν ζητούμενο η καθαριότητα και η φροντίδα των δημόσιων χώρων».

 Η ομάδα καθαριότητας της Αθήνας, περισσότερα από 20 πλυστικά και απολυμαντικά μηχανήματα, επιδόθηκε στην απολύμανση, το πλύσιμο με καυτό νερό και το σφουγγάρισμα, στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της περιοχής και της πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου: «Πρόκειται για μία από τις δεκάδες επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται κυρίως στις γειτονιές της Αθήνας, ώστε να διατηρούνται καθαρές αλλά και υγειονομικά προστατευμένες. Ο Αγ. Παντελεήμονας είναι μία από τις περιοχές της πόλης που ανήκουν στον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Αθηναίων για την συνολική αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων της, τόσο με την διαρκή φροντίδα όλων των σημείων της όσο και με παρεμβάσεις υποδομών που ήδη έχουν δρομολογηθεί, όπως οι ασφαλτοστρώσεις».

«Ο Άγ. Παντελεήμονας έχει πονέσει πολύ από την απουσία του Δήμου στις γειτονιές του εδώ και πολλά χρόνια. Είναι όμως από εκείνες τις περιοχές που σε προηγούμενες δεκαετίες αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την Αθήνα και αυτό που επιδιώκουμε είναι να επιστρέψουμε στους κατοίκους της όλα όσα στερήθηκαν. Κυρίως την καθημερινή παρουσία μας με όλες τις υπηρεσίες μας, για να αποκτήσει και πάλι την ποιότητα ζωής που αξιώνουν οι άνθρωποί της» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επιχείρηση καθαριότητας.