Quantcast

Εριξαν βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα - Έχασε το μάτι της, έτρεχε παραμορφωμένη - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε μια 34χρονη στην Καλλιθέα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης σε κτίριο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, όπου εργάζεται το θύμα.

Τα πρώτα στοιχεία και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων δείχνουν πως πίσω από την επίθεση κρύβεται μια άλλη γυναίκα, η οποία πλησίασε την 34χρονη φορώντας μάσκα, της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή.

Φως στις συνθήκες της σοκαριστικής επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα, ρίχνει η μαρτυρία ενός άνδρα, γείτονα της περιοχής.

Όπως αναφέρει, η επίθεση με βιτριόλι φέρεται να συνέβη στην είσοδο του κτιρίου, όπου εργαζόταν η 34χρονη.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, ο αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί ότι «ξαφνικά ακούμε ‘βοήθεια βοήθεια’, βγαίνουμε έξω και βλέπουμε μία κοπέλα που έχει βγει από τη διπλανή είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεξε προς το φαρμακείο... Μπήκε στο φαρμακείο, έτρεξαν κι άλλοι από την γειτονιά...».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα η γυναίκα ήταν παραμορφωμένη στο πρόσωπο και αναγκάστηκε να πετάξει από πάνω της τα ρούχα που φορούσε, καθώς αυτά την έκαιγαν.

“Μπαίνοντας στο φαρμακείο η κοπέλα παραμορφωμένη στο μισό πρόσωπο τουλάχιστον και με αίματα -μπορεί να έχει χάσει και το ένα μάτι της- πετάει τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την έκαιγαν και έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της”.

Ο ίδιος τονίζει, πως πριν από το περιστατικό δεν είχε ακουστεί κάτι και ο ίδιος δεν πρόλαβε να δει τι συνέβη.