Εθνική πόλο: Άλλοι τέσσερις παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό

Σε τεστ για κορωνοϊό υπεβλήθησαν τα μέλη των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ χθες, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα του Μανώλη Πρέκα που εμφανίστηκε στην Εθνική Ανδρών. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η ΚΟΕ σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου, άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής Ανδρών βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους

Όσον αφορά στην αποστολή της εθνικής ομάδας γυναικών, που προετοιμαζόταν στο ίδιο κολυμβητήριο, όλα τα τεστ για κορονοϊό βγήκαν αρνητικά.

Κανένα θετικό δείγμα δεν υπήρχε ούτε ανάμεσα στο προσωπικό του κολυμβητηρίου στον Άγιο Κοσμά που επίσης υποβλήθηκε σε τεστ. Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη σε όλους, προκειμένου να έχουμε οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων.

«Όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα», τόνισε ο γιατρός της ΚΟΕ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την πανδημία του Covid-19, ο Γιώργος Μαρίνος. Tο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά θα παραμείνει κλειστό για να γίνει απολύμανση, ενώ ακυρώνονται τα καμπ προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων Νεανίδων και Παίδων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αυτές τις μέρες στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο.