Quantcast

Φρίκη στον Κολωνό: Τα SMS της επικοινωνίας του Μίχου με τη 12χρονη

Τα νέα στοιχεία που κατέθεσε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Αθώα για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Οπως αποκαλύπτει η Realnews, η 37χρονη κατηγορούμενη, στη συμπληρωματική απολογία που έδωσε στις 10 Μαρτίου, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τα ραντεβού επί πληρωμή της κόρης της με άλλους άνδρες και επικαλέστηκε τη μαρτυρία της μικρής. «Δεν γνώριζα ότι η κόρη μου έκανε αυτά τα πράγματα. Δεν την εξώθησα στην πορνεία. Εξάλλου το έχει πει και η ίδια στις καταθέσεις της, ότι δεν τα ήξερα αυτά» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της. Μάλιστα, παρουσίασε στην ανακρίτρια SMS και ηλεκτρονικά μηνύματα, τόσο μεταξύ της ίδιας και της κόρης της όσο και μεταξύ της 12χρονης και του Ηλία Μίχου, τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της περί της αθωότητάς της.

Η 37χρονη είχε την πληροφόρηση από την κόρη της ότι τα χρήματα που της έδινε τα έπαιρνε από μια ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε. «Μου έλεγε ότι βοηθούσε μια κυρία από τη γειτονιά και εκείνη της έδινε χρήματα για να μας βοηθήσει, διότι ήταν γνωστό πως έχουμε οικονομικά προβλήματα. Αυτό προκύπτει και από τα μηνύματά μας, στα οποία μου γράφει ότι παίρνει χρήματα από μια γυναίκα και όχι από άνδρες». Επικαλέστηκε και άλλα μηνύματα προς την κόρη της, στα οποία της ζητά να πάρει χρήματα από τη γιαγιά της ή από γείτονες, χωρίς όμως σε αυτά να υπάρχει κάποια φράση που να την παροτρύνει να συναντηθεί με άνδρες έναντι αμοιβής.

Οταν η κατηγορούμενη μητέρα ενημερώθηκε από τη θεία της 12χρονης για τα μηνύματα του Μίχου, τον εξύβρισε. «Του έστειλα μηνύματα, στα οποία τον αποκαλώ μαστροπό και παιδεραστή. Εκείνος μου ζητά να ηρεμήσω και να τον συναντήσω για να μιλήσουμε. Αν τα γνώριζα όλα αυτά, δεν θα μου απαντούσε με αυτόν τον τρόπο», φέρεται να είπε η 37χρονη. Προσέθεσε ότι στα μηνύματα που βρέθηκαν μεταξύ της κόρης της και του Μίχου, η μικρή του ζητά να τα σβήσει, ενώ, όταν εκείνος την πιέζει να του στείλει φωτογραφίες και βίντεο, η 12χρονη του απαντά «δεν μπορώ, είναι η μαμά μου εδώ».

Το κατηγορητήριο διευρύνθηκε για την 37χρονη, η οποία αντιμετωπίζει πλέον και την κατηγορία της διακίνησης παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με το σκεπτικό, φέρεται να έστειλε φωτογραφίες και βίντεο της κόρης της σε δύο άλλους κατηγορούμενους άνδρες.

Η μητέρα είπε στην απολογία της ότι δεν έχει ανταλλάξει μηνύματα με τους «πελάτες»-βιαστές του παιδιού της. «Ολα τα μηνύματα έχουν σταλεί από το κινητό της κόρης μου και όχι από το δικό μου. Εγώ επικοινωνούσα μόνο με τον Μίχο, τον οποίο γνώριζα και εργαζόμουν στο κατάστημά του», φέρεται να απάντησε.

«Τα παιδιά είχαν την κάρτα»

Ενα από τα στοιχεία που «έκαψαν» τη μητέρα ήταν τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της και τα οποία προέρχονταν από άνδρες με τους οποίους συναντήθηκε η ανήλικη. Συγκεκριμένα στον τραπεζικό λογαριασμό της βρέθηκαν καταθέσεις χρημάτων από τρεις κατηγορουμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη είπε στην απολογία της ότι οι μόνες αναλήψεις χρημάτων που έκανε αφορούσαν επιδόματα που λάμβανε από την Πρόνοια, δεν γνώριζε για άλλα ποσά, ενώ επανέλαβε ότι η ανήλικη κόρη της είχε το ΙΒΑΝ και τα στοιχεία της κάρτας, όπως και η ίδια έχει καταθέσει. «Δεν έχω e-banking ώστε να αντιληφθώ ότι έβαζαν και άλλοι χρήματα στον λογαριασμό μου. Τα παιδιά μου χρησιμοποιούσαν την κάρτα μου για να κάνουν αγορές στο σούπερ μάρκετ. Η κόρη μου γνώριζε το ΙΒΑΝ», φέρεται να ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη μητέρα.

 Τα δύο αιτήματα στην ανακρίτρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη ζήτησε, μέσω της θείας της, να καταθέσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της δύο αιτήματα προς την ανακρίτρια.

Συγκεκριμένα, η μικρή θέλει να συναντηθεί με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα παρουσία ψυχολόγου και να επαναλάβει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα από όσα κατηγορείται. Ακόμη, ζήτησε να καταθέσουν η ψυχολόγος της Αστυνομίας αλλά και η ψυχίατρος που σήμερα την παρακολουθεί, για να βεβαιώσουν ότι η μικρή λέει την αλήθεια και πως, αν έλεγε ψέματα, οι ειδικοί θα το είχαν καταλάβει.

Η «R» επικοινώνησε με τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορούμενης μητέρας, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος δήλωσε: «Από όλη τη δικογραφία μέχρι στιγμής δεν προκύπτει καμία εμπλοκή της μητέρας και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αποδειχθεί και στο δικαστήριο».