Φθιώτιδα: Τριάδα γυναικών έκλεβε προϊόντα από σούπερ μάρκετ - Συνελήφθη η μια αναζητούνται οι υπόλοιπες

Σύλληψη αλλοδαπής με αδυναμία στα σούπερ - μάρκετ. Αναζητούνται δύο ακόμη αλλοδαπές για παρόμοια δράση. Ποινή φυλάκισης χωρίς ελαφρυντικά από το αυτόφωρο Μονομελές.

Tρία σούπερ - μάρκετ της ίδιας αλυσίδας είχαν «χτυπήσει» τρεις αλλοδαπές σε Λαμία και Καμένα Βούρλα.

Η μία εξ αυτών, μία 30χρονη Ρουμάνα, έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης (12/2) στα χέρια των αστυνομικών, αφού έγινε αντιληπτή στο τελευταίο κατάστημα που «ξαλάφρωσε» στα Καμένα Βούρλα και παγιδεύτηκε εντός αυτού. Οι άλλες δύο συνεργοί της κατόρθωσαν και διέφυγαν και αναζητούνται.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις γυναίκες, μέσα σε λίγες ώρες μετέβησαν διαδοχικά σε τρία (3) υποκαταστήματα αλυσίδας super market και συγκεκριμένα σε ένα υποκατάστημα στην περιοχή της Λαμίας και σε δύο στα Καμένα Βούρλα και αφαίρεσαν διάφορα εμπορεύματα, συνολικής αξίας 1.219,32 ευρώ.

Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων εμπορευμάτων, τα οποία ήταν κυρίως καφέδες στιγμιαίοι κα ελληνικοί, οδοντόκρεμες και 10 βαζάκια του κιλού μέλι σε τσάντα ώμου και σακίδιο πλάτης. Κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές. Δεν της αναγνωρίστηκε κανέναν ελαφρυντικό και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με 3ετη αναστολή.