Quantcast

Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύεται η περιουσία της συζύγου του και δύο ακόμη προσώπων -Βίντεο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην έρευνα για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Έρευνα σε βάθος για την ανάδειξη τυχόν διάπραξης ποινικών εγκλημάτων που θα προκύψουν ως βασικό αδίκημα για το -κατά την αρχή ξεπλύματος- μαύρο χρήμα που φέρεται να συνθέτει τον κορμό της μυθικής περιουσίας του δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα, προχωρεί η Οικονομική Εισαγγελία υπό τον εισαγγελέα Χρήστο Μπαρδάκη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο οικονομικός εισαγγελέας έδωσε εντολή για δέσμευση της περιουσίας της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, αλλά και δύο ακόμη προσώπων που φέρονται να συμμετείχαν σε εταιρείες που είχε ο δημοσιογράφος. 

Τα αδικήματα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Αρχή στο πόρισμα αναφέρεται βάσει υπονοιών σε τυχόν αδικήματα τα οποία θα πρέπει να αποδειχθούν, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εκβίαση, απιστία και φοροδιαφυγή.

Και τα τρία αυτά πρόσωπα θα ελεγχθούν για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν γύρω από την περιουσία του εκδότη. Σε ό,τι αφορά τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, ερευνάται και το Πόθεν Έσχες της.

Σχετικά με το αδίκημα της απιστίας, πιθανότατα αφορά δάνεια τα οποία είχε πάρει ο Γιώργος Τράγκας, του οποίου δεσμεύτηκε και εκείνου η αμύθητη περιουσία, και δεν έχει γίνει μέχρι τώρα σαφές αν έχουν αποπληρωθεί.

Κατά συνέπεια, η απιστία μπορεί να αφορά τραπεζικά στελέχη τα οποία προχώρησαν στη μη εκπλήρωση των δανειακών υποχρεώσεων ή βοήθησαν τον Γιώργο Τράγκα σε αυτό.