Quantcast

Γλυκά Νερά: «Δεν εμπλέκομαι στη δολοφονία της Καρολάιν» λέει ο αδερφός του Αναγνωστόπουλου

Ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε για πρώτη φορά για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Ο 30χρονος άνδρας, μιλώντας στο Mega, διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία της 20χρονης. 

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο».

Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε έκπληκτος για την τροπή των πραγμάτων, καθώς βρισκόταν δίπλα στον 34χρονο πιλότο μέχρις ότου αποκαλυφθεί η εμπλοκή του στη δολοφονία.

Μάλιστα του συμπαραστεκόταν και τον προστάτευε από τα ΜΜΕ που άφηναν αιχμές αιχμές προς το πρόσωπό του.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Καρολάιν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου».

Δείτε το βίντεο: