Γλυκά Νερά: Οργή του πιλότου για την αλλαγή επωνύμου της Λυδίας

Οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς φαίνονται αποφασισμένοι να αλλάξουν το επίθετο της εγγονής τους Λυδίας, γεγονός που, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε τον θυμό του συζυγοκτόνου.

Οι γονείς της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, έχουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, και πήραν την απόφαση να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού.

Για την πρόθεσή τους αυτή ενημερώθηκε και ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με τον συγκρατούμενό του «εξοργίστηκε με αυτή την απόφαση».

Όπως μετέφερε ο συγκρατούμενός του στον ANT1:

«Είναι μία κίνηση που ο ίδιος δεν το περίμενε», ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής. «Αρχικά, έμαθε την αλλαγή επιθέτου από τα Μέσα και εξοργίστηκε, δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Ειδικά μετά την απόσυρση των γονιών του από το δικαστήριο της συνεπιμέλειας της μικρής» ανέφερε χαρακτηριστικά σε επικοινωνία του τηλεοπτικού σταθμού. Και συμπλήρωσε πως: «Είναι στεναχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομά του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1: