Γλυκά Νερά: «Σε παρακαλώ να βρεθούμε» -Η επικοινωνία του πιλότου με τρίτο πρόσωπο πριν τη δολοφονία της Καρολάιν - Βίντεο

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Νέα στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η εκπομπή επικοινώνησε με φίλη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και αποκάλυψε πως διατηρούσαν σχέσεις λίγο πριν τη δολοφονία της Καρολάιν.

Η γυναίκα είπε πως διατηρούσε στο παρελθόν ερωτική σχέση με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο, η οποία είχε σταματήσει πριν τη σχέση του με την Καρολάιν. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει, εκέινος ήρθε ξανά σε επαφή μαζί της το τελευταίο εξάμηνο, με την τελευταία επικοινωνία τους να έχει γίνει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχα απολύτως καμία επαφή» είπε αρχικά η γυναίκα.

Σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη, αν είχε συναντήσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, εκείνη απάντησε πως «δεν έχουμε βρεθεί και μπορεί ο καθένας να ελέγξει το οτιδήποτε, τα μηνύματά μου, τα email μου, τις κλήσεις μου, το που ήμουν».

Στη συνέχεια η γυναίκα ανέφερε πως συζυγοκτόνος το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της με γραπτά σημειώματα, τα οποία έχει κρατήσει.

«Το τελευταίο εξάμηνο είχε προσπαθήσει και πάλι να έρθει σε επαφή μαζί μου. Έκανε όμως ένα λάθος, έγραφε χειρόγραφα σημειώματα. Μου έλεγε ‘δεν μου δίνεις σημασία’, ‘έχω προσπαθήσει τόσες φορές’, ‘σε παρακαλώ να βρεθούμε και δεν το θες’, ‘είσαι αδιάφορη’».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το τελευταίο σημείωμα της το έστειλε δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν.

Δείτε τι είπε η φίλη του δολοφόνου της Καρολάιν: