Quantcast

Greco Strom: Φανταστικές εκπτώσεις για στιγμές... ονειροφαντασίας!

Η κορυφαία ελληνική εταιρία στρωμάτων και άλλων προϊόντων ύπνου, η Greco Strom, "μπήκε" πολύ δυνατά το 2020 με τη νερά σειρά στρωμάτων Bodytopia, 7 στρώματα που "αντιλαμβάνονται" πλήρως τον κάθε διαφορετικό σωματότυπο προσφέροντάς του αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία να αντικαταστήσετε τα παλιά σας στρώματα και κρεβάτια είναι τώρα και σας την προσφέρει η Greco Strom σε όλη τη διάρκεια των εκπτώσεων... με κορυφαία όλων των προσφορών το -50% στα στρώματα "νέα γενιάς" Bodytopia!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκπτώσεις της Greco Strom:

  • ΣΕΙΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ LITHOS: 25%

  • ΣΕΙΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ POCKET SPRING: 20%

  • ΣΕΙΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ AQUATEC: 25%

  • ΣΕΙΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ BONNELL SPRING: 15%

  • TOPPERS, ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ: 15%

  • ΚΡΕΒΑΤΙΑ - ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ: 25%

  • Νέα σειρά στρωμάτων BODYTOPIA: 50%

Επίσης από 13/1/2020 έως και 28/2/2020 θα ισχύει η παρακάτω προωθητική ενέργεια για τα βρεφικά προϊόντα Greco Strom: Με κάθε αγορά βρεφικού στρώματος κούνιας ανεξαρτήτου υφάσματος

  • Θαλής

  • Μίνωας

  • Ιασώ

  • Ίρις

Δώρο ένα μαξιλάρι θηλασμού Standard.

Μπείτε στο grecostrom.gr για περισσότερες πληροφορίες και φυσικά σε όλα τα καταστήματα της κορυφαίας ελληνικής εταιρίας προϊόντων ύπνου!

Δυο λόγια για τη νέα γενιά στρωμάτων Bodytopia:

Ο ύπνος είναι μια παράσταση απόλυτης άφεσης και απελευθέρωσης του υποσυνειδήτου. Στη σύγχρονη κοινωνία ο ευεργετικός ύπνος αποτελεί μια ουτοπία, μια ανέφικτη αποστολή. Εδώ έρχεται η τέλεια ανατομική τεχνογνωσία, τα προηγμένα υλικά, τα υπερσύγχρονα μηχανήματα να κάνουν το ανέφικτο εφικτό.

Όποια και αν είναι η στάση του ύπνου, όποιο και αν είναι το ωράριο ξεκούρασης, οι βιολογικές αντοχές, οι σωματικές ανάγκες, ο ξεχωριστός σωματότυπος, η GRECO STROM με οδηγό την εμπνευσμένη και δημιουργική παραγωγή δημιούργησε μία νέα σειρά που καλύπτει με την σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής ανατομικών στρωμάτων νέας γενιάς όλες τις κατηγορίες.

BODYTOPIA

Στρώματα που απαντούν στην επιθυμία αναζωογόνησης και χαλάρωσης εντός του πιο προσωπικού οκτάωρου της ημέρας. Θετικά συναισθήματα που συνοδεύουν την εμπειρία του καλού ύπνου. Στιγμές ονειροφαντασίας, αναπόλησης, ξεκούρασης, στιγμές αληθινής ψυχοσωματικής ανάτασης και ικανοποίησης.

Στρώμα System

Στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Επιθυμιών έχει μείνει ξεχασμένο ένα λικέρ του 19ου αιώνα. Τότε που το ονειρικό γινόταν τέχνη της ζωής. Τώρα όλα υπακούουν σε ένα σύστημα δράσης και πειθαρχίας, που όταν γίνεται συνήθεια απελευθερώνει. Ο συνδυασμός των δυο διαφορετικών τύπου ανεξάρτητων ελατηρίων διασφαλίζει αυξημένη υποστήριξη όταν και όπου χρειάζεται, επαναφέροντας το σώμα στην πιο ονειρική του διάσταση. Aφεθείτε, η διαρκής αναζήτηση και υλοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών στην παραγωγή στρωμάτων είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη.

Στρώμα Modus

Το νήμα που κινεί τις ημέρες, τα άνθη που γίνονται καρποί, οι σκέψεις που γίνονται ζωή. Ο τέταρτος τοίχος πέφτει, το τρίτο μάτι ανοίγει, οι ζώνες του ηλιακού πλέγματος απορροφούν ήλιο και καθαρό οξυγόνο, το σώμα ευθυγραμμίζεται με τις αληθινές του ανάγκες. Η στρώση φυσικού LATEX προσφέρει μοναδική ελαστικότητα, ακολουθώντας άριστα το περίγραμμα του σώματος αφήνοντας το πρωινό modus vivendi να περιμένει.

Στρώμα Relief

H ανάπαυση του αστικού πολεμιστή. Μετά από μάχες με προσχέδια και πολιτικούς μηχανικούς, αναταράξεις αμορτισέρ, διάβασμα ιπποτικών ιστοριών, aikido πεντάχρονων δίδυμων, χρωματικές εκρήξεις ομελέτας, υποκείμενα απαρεμφάτου, ήρθε επιτέλους η ώρα. Να πέσεις στην ανακουφιστική αγκαλιά της προσωπικής σου όασης, στην αγκαλιά της ελαστικής βισκόζης με θερμορυθμιστική γέλη που ελαχιστοποιεί τα σημεία πίεσης, δημιουργώντας συνθήκες "έλλειψης βαρύτητας".

Στρώμα Shape

Ένα διάλλειμα από το φορμαλισμό του προγράμματος. Μια αβαρής διαδρομή σε πούπουλα, θροΐσματα καλοκαιρινών μεσημεριών, σε ηλιαχτίδες που χαϊδεύουν τις γρίλιες,σε μεγάλες, βαθιές εκπνοές. Η στιγμή της νωχέλειας, το οκτάωρο της ελευθερίας από κάθε δέσμευση. Η εύκολη κυκλοφορία του αέρα και η υψηλή ελαστικότητα του Bio Wave Foam In σε συνδυασμό με την απόλυτη προσαρμοστικότητα στο σχήμα του ανθρώπινου σώματος απορροφούν τους κραδασμούς της ημέρας που πέρασε και αποδεσμεύουν τον πιο ανάλαφρο εαυτό σας.

Στρώμα Scheme

Τα όνειρα δεν έχουν σχήμα. Μόνο πρόσωπα και τοπία απρόσμενα, παραδείσια χρώματα, ιπτάμενες πόλεις, κήπους κρεμαστούς. Ούτε ο ύπνος σου έχει σχήμα, δίνει στο σώμα τις πιο απαλές μορφές, την εύπλαστη απόλαυση. Μόνο το ιδανικό στρώμα προσφέρει εκείνο το σχήμα που τρέφει τα όνειρα. Χάρη στο ανώτερο επίπεδο αφρώδους υλικού εξελιγμένης τεχνολογίας με θερμορυθμιστικές ιδιότητες εξασφαλίζεται μεγάλη ελαστικότητα και άριστη επαναφορά. Το άυλο σχήμα της ξεκούρασης είναι νυχτερινό.

Στρώμα Structure

Το συντακτικό, η γραμματική, ένα σκανδιναβικό έπιπλο, ένα έργο μεγάλης κλίμακας, η πρώτη πρόταση που άρθρωσε ένα πλάσμα δύο ετών έχουν δομή. Ακόμα και μια ξέφρενη περιπέτεια σε μια άγνωστη χώρα μπορεί να έχει δομή, ενώ όλα μοιάζουν σαν γαϊτανάκι ονείρων. Το μόνο σίγουρο είναι πως το στρώμα STRUCTURE διαθέτει το POCKET SPRINGS SCAN SYSTEM, διασφαλίζοντας την σημειακή στήριξη σε οποιαδήποτε περιπετειώδη ή μη θέση ύπνου, καθώς και την αποφυγή θορύβων. Η αποδόμηση δε μένει πια εδώ.

Στρώμα Profile

Ό,τι αντέχει στο χρόνο συνιστά χαρακτήρα. Γίνεται προσωπικότητα, αποτύπωμα, ίχνος ευγενικό επί της γης. Το βράδυ είναι για τους ποιητές, τους τρυφερούς και τους ευαίσθητους, ένα νοερό βιβλίο στον ουρανό. Πρέπει να πέσεις στα μαλακά με τόσο νου, με τόσες σκέψεις. Στο PROFILE, το ύφασμα FORESTEX™ παράγεται από νήματα που προέρχονται από μια φυσική και ανανεώσιμη πηγή, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη μεταξένια υφή τους. Προσφέρει άνεση στις κινήσεις, αγκαλιάζοντας αρμονικά κάθε τύπου σώματος, κάθε στάση ύπνου. Πιο απλά, προσφέρει ένα στρώμα που γίνεται ένα με την προσωπικότητα σου.