Quantcast

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Αυτή είναι η 32χρονη εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Mια ακόμη γυναικοκτονία σοκάρει το πανελλήνιο.

Νεκρή από τα πυρά πρώην συντρόφου της έπεσε η 32χρονη Δ.Ζ. στη Ρόδο, το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο δράστης αυτοκτόνησε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής» η εκπαιδευτικός, διατηρούσε σχέση με τον δράστη Κ.Μ. με τον οποίο είχαν χωρίσει πρόσφατα. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του δράστη και τον βρήκαν νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος, εντόπισαν ένα σημείωμά του, στο οποίο ο ίδιος είχε γράψει: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» άγνωστο άτομο πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την άτυχη εκπαιδευτικό, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να μπει στο αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές. 

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα μακριά από το δικό της και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.