Quantcast

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις για τη φρίκη - «Είχε νοικιάσει αμάξι και την παρακολουθούσε»

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Ρόδο έρχονται στο φως απο την ξαδέρφη της άτυχης Δώρας.

Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο φέρνει στη υπόθεση η αποκάλυψη της ξαδέρφης του θύματος. Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως ο δράστης είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε την 32χρονη πριν τη δολοφονήσει.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει», είπε.

«Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο παρελθόν, όπως είπε, έχει υπάρξει βίαιος στις σχέσεις του πράγμα που η Δώρα αγνοούσε. Τα πρώτα μικρά σημάδια φάνηκαν όταν άρχισαν να μένουν μαζί αλλά ποτέ δεν ήταν βίαιος.

«Της έλεγε μη δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί. Οπότε η Ντόρα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει», υπογράμμισε.

Μετά τον χωρισμό τους, η ξαδέρφη της άτυχης κοπέλας ανέφερε ότι τους φάνηκε ύποπτο που δεν την ενοχλούσε, δεν της έστελνε μηνύματα και ότι το θύμα ένιωθε ανακούφιση.

«Η Ντόρα δεν τον φοβήθηκε ποτέ. Αυτό ήταν το πρόβλημα», κατέληξε.