Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη - Συγκλονίζει ο γιος της 48χρονης: «Ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ήταν βίαιος με όλους»

Άνδρας σκότωσε τη 48χρονη σύζυγό του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε. Ο γιος τους μιλά για το περιστατικό και τη ζωή με τον πατέρα του και η κατάθεσή του συγκλονίζει.

Ο 20χρονος γιος της γυναίκας που έπεσε νεκρή από το χέρι του συζύγου της, μίλησε στην εκπομπή «TLive», και υποστήριξε ότι ο πατέρας του αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια, και τόνισε ότι η ψυχική νόσος από την οποία έπασχε, είχε υποτροπιάσει τους τελευταίους 3 μήνες.

«Ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ήταν βίαιος» είπε μεταξύ άλλων, ενώ υπογράμμισε ότι ο ισχυρισμός του πατέρα του ότι τον απατούσε η σύζυγός του, ήταν εντελώς αναληθής.

«Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής και τους τελευταίους τρεις μήνες είχε υποτροπή. Ο άνθρωπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ο πατέρας μου έχει πάει και έχει πει ότι η Ντεμέκ, η μάνα μου, τον απατάει. Δεν ξέρω τι τρέλα έχει στο μυαλό του, αλλά δεν περίμενα να φτάσει σ’ αυτό το σημείο… Έγινε ό,τι έγινε» είπε ο γιος του συζυγοκτόνου και συνέχισε «τον έχω πάει δύο φορές με εισαγγελική… Ήταν τόσο άρρωστος, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ χάλια».

Στο γιατί είχε βγει σημείωσε: «Τους κρατάνε, τους επαναφέρουν και μετά τους βγάζουν. Έχει νοσηλευτεί δύο φορές, για δέκα ημέρες» .

Μιλώντας για τη μητέρα του είπε ότι η ζωή της ήταν «πολύ χάλια, μαρτύριο κάθε μέρα, ρε φίλε, το ίδιο και εγώ. Απλά μπροστά μου ήταν πιο κύριος ρε παιδί μου γι’ αυτό και έκανε ό,τι έκανε, όταν έφυγα», ενώ πρόσθεσε ότι όσο ζούσε με τους γονείς του «Τον έβλεπα πάντα σαν άρρωστο και συγχωρούσα οτιδήποτε και αν έκανε, αλλά τώρα αυτό εδώ πέρα… τέλος πάντων…»

«Πάντα σαν άρρωστο τον έβλεπα… Ήταν βίαιος… Με όλους ρε φίλε ήταν βίαιος, αλλά με εμένα λίγο πιο πολύ κρατιόταν, ξέρετε, με τη γυναίκα λίγο… Εν πάση περιπτώσει εγώ αυτό που θέλω να ακουστεί είναι ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου, εντελώς τρελός και όλα αυτά που λέει περί απάτης, ότι τον απατούσε και τα λοιπά, όλα αυτά ήταν στο μυαλό του.

Αυτός πήγε εκεί πέρα ψύχραιμος πιστεύοντας ότι κάνει το σωστό, δηλαδή είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εγώ θέλω να γίνει καλά, να καταλάβει λίγο τι έχει κάνει. Το κράτος δεν προστατεύει σε τέτοια πράγματα γιατί δεν μπορεί να είναι μέσα στο σπίτι σου, το καταλαβαίνω, δεν ρίχνω ευθύνες. Εννοείται λάμβανε αγωγή, αλλά δεν τον βοηθούσε… δεν…»