Quantcast

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Κουκάκι, με θύμα μια 46χρονη γυναίκα την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος συζυγοκτόνος, όταν συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του, είπε στους αστυνομικούς ότι: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ …γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και τη χτύπησα…».

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι τους στο Κουκάκι, και όπως είπε, πριν πάει να πέσει με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες των χεριών του. 

Ο 53χρονος εντοπίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.

 

Το έγκλημα έγινε γύρω στη 1 τα ξημερώματα, όταν ο 24χρονος γιος του ζευγαριού έλειπε από το σπίτι. Τον πήρε τηλέφωνο ο πατέρας του και είπε «σκότωσα τη μάνα σου».

 
 

Εντρομος ο 24χρονος επέστρεψε στο σπίτι όπου αντίκρυσε τη μητέρα του στο σαλόνι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η άτυχη γυναίκα είχε τυλιγμένο στον λαιμό της ένα ριχτάρι, ενώ έφερε μαχαιριές σε θώρακα και λαιμό.

 

Αμέσως ο 24χρονος ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς ο δράστης είχε εξαφανιστεί. 

 

Ο 53χρονος έφυγε με το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την Αθηνών-Σουνίου, όπου έριξε το αυτοκίνητο σε γκρεμό προσπαθώντας να αυτοκτονήσει.