Quantcast

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νέα προθεσμία για την απολογία του πήρε ο 22χρονος που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέττα

Eνώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο 22χρονος από το Πακιστάν που ομολόγησε πως δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέττα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι την 1η Αυγούστου.

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι ζήτησε και έλαβε ο 22χρονος Πακιστανός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του 22χρονου ζήτησε την προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του πελάτη του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του 25ου Τακτικού Ανακριτή με ένα βαρύ κατηγορητήριο, στο οποίο καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέττας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου.

Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέττας ήταν τα περίπου τέσσερα με πέντε βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία, που η ανήλικη πάσχιζε να «κερδίσει» λίγο αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, από όπου φαίνεται πως επεδίωκε να βρεθεί στην Κεντρική Ευρώπη μαζί με άλλους παράτυπους μετανάστες, ότι σκότωσε τη Νικολέττα μετά από καβγά που είχαν.

Ενώπιον του Ανακριτή και εφόσον επίσημα πλέον ομολογήσει το άγριο έγκλημα σε βάρος της συντρόφου του, θα κληθεί να δώσει τις δικές του απαντήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία πράξη, η οποία στο κατηγορητήριο περιγράφεται ως ανθρωποκτονία από πρόθεση που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Κατά τις δικαστικές αρχές, η μεθοδικότητα που επέδειξε μετά την αποτρόπαια πράξη του, επιβεβαιώνει πως ο αλλοδαπός, ο βίος του οποίου ελέγχεται επισταμένως από τις αρχές, έδρασε ψυχρά και οργανωμένα. Οι ενέργειες του δεν δηλώνουν ταραχή, συντριβή ή μετάνοια για την αποτρόπαια δολοφονία, φαίνεται να του καταλογίζει η Δικαιοσύνη.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα στοιχεία των Αστυνομικών, το επίμαχο απόγευμα δεν έχασε ούτε λεπτό και αμέσως μετά το έγκλημα έσπευσε να εξαφανιστεί και να αποχωρήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε από τη χώρα.

Ο μοιραίος τσακωμός λίγες ώρες πριν από την τραγωδία

«Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει το κακό που μας έχει βρει. Το μόνο που επιθυμώ είναι να τιμωρηθεί ο ένοχος για τις πράξεις του. Ο δράστης σκότωσε ένα παιδί 17 ετών. Ζητώ τη δικαίωση για τη νεκρή κόρη μου», δηλώνει στη Realnews με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

«Αυτόν τον άνθρωπο τον συνάντησα μόνο μία φορά για λίγα λεπτά. Η κόρη μου ήταν χαρούμενη και χαμογελαστή. Εμοιαζε ευτυχισμένη. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη. Το μόνο που της είπα ήταν να ξεκόψει μαζί του, γιατί είναι Πακιστανός. Απ' όσο γνωρίζω, αυτοί οι άνθρωποι στη χώρα τους δεν σέβονται τις γυναίκες, τις θεωρούν κτήμα τους και δεν τους συμπεριφέρονται σωστά», λέει ο κ. Καρολίδης, πατέρας της Νικολέττας.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews