Quantcast

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στη φυλακή ο 25χρονος που σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του, υπήκοο Αλβανίας, μετά από καβγά στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένταση επικράτησε έξω από το δικαστήριο Πειραιά με συγγενείς και φίλους της 19χρονης, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 25χρονος είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ζήλευε παθολογικά την 19χρονη 

Ο συλληφθείς φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε έντονα με τη σύντροφό του την οποία ζήλευε παθολογικά και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. 

Ειδικότερα μετά την επιστροφή της 19χρονης από τη δουλειά είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε, η κοπέλα βρήκε ένα μήνυμα στο κινητό του και του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας, και ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο, της το τοποθέτησε στο πρόσωπο και την πυροβόλησε. Και οι δύο δούλευαν σε νυχτερινά μαγαζιά σε Τρούμπα και Καλλιθέα αντίστοιχα.

Ο δράστης ανέφερε πως το όπλό με το οποίο σκότωσε την σύντροφό του, το είχε αγοράσει πριν από 1 χρόνο από κάποιους αλλοδαπούς.