Quantcast

Η 4η Βιομηχανική επανάσταση φέρνει το αύριο - AGT: « Φέρνει την τεχνογνωσία του αύριο, σήμερα»

Οι εξελίξεις στον βιομηχανικό κλάδο είναι ραγδαίες. Ασταμάτητες. Φέρνουν συνεχώς νέα δεδομένα και ανατρέπουν ό,τι μέχρι σήμερα θεωρούσε κάποιος σύγχρονο, αλλά και πρωτοποριακό.

Η τεχνητή νοημοσύνη και η ρομποτική αποτελούν τους βασικούς πυλώνες όπου η 4η βιομηχανική επανάσταση θα ¨ανεγείρει¨ τη δυναμική παρουσία της.

Επίσης, εξασφαλίζοντας συνεχή βελτίωση (continuous improvement) στις μονάδες παραγωγής γίνεται μονόδρομος σε όλους όσοι στοχεύουν σε θετικά πρόσημα στα νούμερα της αποτελεσματικότητας.

Αλλά η λέξη κλειδί όταν βρίσκεσαι μπροστά σε μια επανάσταση είναι: η επιλογή.

Ποιος θα είναι ο συνεργάτης σου που θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς τις εξελίξεις; Ποιος παρέχει τα εχέγγυα για να δεις το μέλλον από τη θέση του ηγέτη; Ποιος προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα σε επίπεδο κόστους και ποιοτικής υπεροχής;

Εκείνος που καλωσορίζει οτιδήποτε φέρνει την επανάσταση.  Εκείνος που δεν περιμένει το μέλλον να έρθει. Το προσκαλεί και το προκαλεί.

Η AGT έχει καθιερωθεί ως κορυφαία επιλογή γιατί έχει το αύριο στη φιλοσοφία της! Αναζητά συνεχώς το νέο. Το καινοτόμο. Το αποτελεσματικό.

Γιατί πως μπορείς να κοιτάξεις το αύριο αν σήμερα δεν προσφέρεις υψηλή τεχνογνωσία, απόλυτη εξειδίκευση και δέσμευση σε ό, τι υπόσχεσαι; 

Και σήμερα η ΑGT, χάρη στην πολύχρονη εμπειρία της, την κορυφαία τεχνογνωσία, τα υψηλής εκπαίδευσης στελέχη της και την επαγγελματική συνέπειά της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων εταιριών, τόσο  στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.  

Έχει ανταποκριθεί με επιτυχία, σε απαιτητικά και πολυσύνθετα projects.

 Έχει δώσει άμεσα και υπεύθυνα ιδανικές λύσεις που ξεκινούν από την πλήρη κατασκευή βιομηχανικής μονάδας, την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της γραμμής παραγωγής έως και επιμέρους εγκαταστάσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.  Όπως: civil works,  EM installations, ducting & pipping, Substations, interconnections, production line assembly.

 Έχει αναλάβει με εξαιρετικά αποτελέσματα πολλά industrial engineering projects, για λογαριασμό εταιριών με έδρα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, στους τομείς της συσκευασίας και  των τροφίμων. 

Έχει κατακτήσει το χώρο του Total Facility Management και 3rd Parties Activities  στον βιομηχανικό τομέα προσφέροντας άψογες υπηρεσίες σε άμεσο χρόνο.

Έχει αναπτύξει καινοτόμα μοντέλα Industrial Total Facility Management και Support services contracts, ακολουθώντας τις σύγχρονες παγκόσμιες επιτυχημένες πρακτικές στο industrial maintenance & operations.

Η AGT έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με τους κορυφαίους providers εξοπλισμού και υλικών στον Κόσμο.

Έχει πιστοποιηθεί για τις υπηρεσίες της με : ISO 14001:2009 &  9001:2008 

OHSAS 18001:2007

Στο επίκεντρο της προσοχής της έχει την ασφάλεια. Κάθε έργο, κάθε υπηρεσία ακολουθεί τους πλέον αυστηρούς κανόνες.

Στους τομείς construction, industrial engineering, facility management, studies & design, security & protection systems, energy & environmental solutions, special process projects και 24/ 7 support services  η ΑGT έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή.

Η AGT είναι η ελληνική εταιρία που δεν μένει στα δεδομένα, αλλά επιδιώκει 24/7 τις επαναστατικές ιδέες.  

https://www.agtgroup.gr/

https://www.facebook.com/AGT-Engineering-Operations-Services-477138372311719/

https://www.linkedin.com/company/agt-constructions

https://twitter.com/ServicesAgt

ΑΘΗΝΑ

Ρήγα Φεραίου 2 & Πλάτωνος, 144 52 Μεταμόρφωση

30 210 6008844 – 30 210 6008866

Email: info@agtgroup.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λεωφόρος Στρατού 1 Ευκαρπία, 56429

Γραφείο 4, 1ος όροφος

30 2310 383118

Email: info@agtgroup.gr

ΠΑΤΡΑ

Πατρών Πύργου 20, 265 00 Παραλία

30 2610 526549

Email: info@agtgroup.gr

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Μενελάου Παρλαμά 106, 71410 Εσταυρωμένος

30 210 6008866

Email: info@agtgroup.gr

ΚΥΠΡΟΣ

Λεωφόρος Ομόνοια; 52α Τρόοδος Court, 3052 – Λεμεσός

Γραφείο 2, 1ος όροφος

35 725222461

Email: info@agtgroup.gr