Η εξαφανισμένη σύζυγος το «κλειδί» για τη δολοφονία 64χρονου που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο Χαλάνδρι

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη μετά τον εντοπισμό πτώματος άνδρα, σε προχωρημένη σήψη, μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε σεντόνια και δεμένο με σχοινιά.

Αυτός είναι ο άτυχος 64χρονος που βρέθηκε νεκρός και σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένος σε σεντόνι και δεμένος μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Κονίτσης 24 στο Χαλάνδρι.

Ο εντοπισμός του άτυχου άνδρα έγινε λόγω της δυσοσμίας από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Το θύμα, φέρει σημάδια στο κεφάλι που όμως η ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον έστειλαν στο θάνατο, ενώ το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί. Το γεγονός αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν γνωστός του.

Ο 64χρονος είχε κάνει δύο γάμους. Από τον πρώτο του είχε κι ένα παιδί. Από τον δεύτερο δεν είχε πάρει ακόμη διαζύγιο. Η Γερμανίδα που αναζητείται ήταν σύντροφός του τους τελευταίους μήνες.

«Έβλεπα κλειστά τα πάντα, δεν μπορούσα να ξέρω τι συμβαίνει. Χθες που έφτασα στο σπίτι μου, είχε μία έντονη μυρωδιά. Πλησίασα στο ισόγειο που διέμενε ο 64χρονος και εκεί κατάλαβα ότι η μυρωδιά προερχόταν από εκεί γιατί ήταν εντονότερη. Στο διαμέρισμα μπήκε μόνο η αστυνομία, μου είπαν ότι ήταν δεμένο και τυλιγμένο με σεντόνια και κουβέρτες», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Λιντέρης, ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 64χρονος.

«Είχα να τον δω από 18 Δεκεμβρίου που μου είπε ότι θα έφευγε για Γερμανία. Γύρω στις 5 Ιανουαρίου εμφανίστηκε η σύντροφός του, μου έδωσε το ενοίκιο. Έβλεπα να είναι κλειστό το διαμέρισμα αλλά τους αναζητούσαν διάφοροι. Τους αναζητούσαν από τη δουλειά. Μου έστειλε μήνυμα κάποιος κοινός γνωστός και μου είπε ότι τον αναζητούσαν. Τον αναζητούσε και η εν διαστάσει σύζυγός του», πρόσθεσε.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κάποια βασικά στοιχεία γι’ αυτήν την περίεργη υπόθεση. Το ένα είναι ότι ο άνδρας ζούσε επί πολλά χρόνια στη Γερμανία, όπου και εργαζόταν σε τράπεζα. Ήρθε στην Ελλάδα και άνοιξε ένα μαγαζί στην ανατολική Αττική, το οποίο επειδή δεν πήγε καλά, το έκλεισε. Στη συνέχεια, έπιασε δουλειά στην εταιρία που εργαζόταν μέχρι πρότινος.