Το ελληνικό τζετ σετ μετακόμισε στη γαλλική Ριβιέρα. Το πάρτι της χλιδής για τα γενέθλια της συζύγου του «Mr. Nammos» και οι λαμπεροί προσκεκλημένοι.
Στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας, της χώρας που αυτή την περίοδο βρίσκεται παγκοσμίως στο επίκεντρο λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, η σχεδιάστρια κοσμημάτων και σύζυγος του «Mr. Nammos», Ζαννή Φραντζέσκου, Βερόνικα Πάστρα, με άκρως καλοκαιρινό mood, έσβησε τα κεράκια της ολόφρεσκης τούρτας στη ναυαρχίδα του brand Nammos, με ένα χλιδάτο πάρτι που οι προσκεκλημένοι θα θυμούνται για καιρό.
Η υπέρκομψη διαμαντολόγος, η οποία διαμένει μόνιμα στο Μονακό μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της, Ανέζια, Ζαν και Αϊβι (που προέρχεται από το όνομα της μητέρας της, Ηβας Πάστρα, η οποία ήταν παρούσα στο πάρτι), έζησε ανεπανάληπτες στιγμές στα γενέθλιά της. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν προσωπικότητες από το διεθνές jet set, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, όπως αυτή με την τούρτα, η οποία δημιουργήθηκε μπροστά στην εορτάζουσα και σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γιορτή διήρκεσε δύο ημέρες και, φυσικά, οι καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν το αντίστοιχο διάστημα στις Κάννες.
Art de la table
Η χλιδάτη διακόσμηση περιείχε λευκές και λιλά ορχιδέες, ανάμεσα σε λευκά κεριά τοποθετημένα σε σπάνια κρυστάλλινα κηροπήγια. Δίπλα στα σερβίτσια είχε τοποθετηθεί το δώρο της οικοδέσποινας, που εξειδικεύεται στην επεξεργασία κοσμημάτων: ένα πανέμορφο τιρκουάζ βραχιόλι από πολύτιμες πέτρες, που βρισκόταν μέσα σε γκρι λινό πουγκί. Οι μικρές ασημί λεπτομέρειες έδιναν περισσότερη λάμψη στο σκηνικό, όπως και οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, αλλά και τα μαρμάρινα τεράστια τραπέζια για τους καλεσμένους. Από το μενού μέχρι τη διακόσμηση, το θέμα του πάρτι είχε να κάνει με τη θάλασσα και το καλοκαίρι, γι' αυτό και η Β. Πάστρα θέλησε να βρίσκεται δίπλα στην πισίνα με τους πανύψηλους φοίνικες. Εκεί όπου το κέφι άναψε, με την οικοδέσποινα λίγο πριν σβήσει τα κεράκια να «περικυκλώνεται» από τα αγαπημένα της πρόσωπα για να απολαύσει την έκπληξη που της επεφύλαξαν όσοι την αγαπούν. Κρατώντας αγκαλιά τα παιδιά της και τον σύζυγό της, συνιδιοκτήτη των Nammos διεθνώς, οι pastry chef του Nammos συγκέντρωσαν τα υλικά στον χώρο της δεξίωσης και ξεκίνησαν να... φιλοτεχνούν εκείνη τη στιγμή την τούρτα με τα ολόφρεσκα και εκλεκτά υλικά: σαντιγί και κρέμα, αλλά και κόκκινα φρούτα, όπως σμέουρα και φράουλες.
Στο μέσο της τούρτας υπήρχε ένα τεράστιο μπισκότο, που γραφόταν το «Happy Birthday Veronica», ενώ πάνω στο κέικ τοποθετήθηκαν τα γαλάζια, λευκά και ροζ κεράκια. Τη στιγμή απαθανάτισαν όλοι με τα κινητά τους και φυσικά ήταν ένα από τα highlights της βραδιάς. Το πολυτελές «Νammos Cannes» είναι το τρίτο -μετά τη Μύκονο και το Ντουμπάι- Nammos που μπαίνει στον διεθνή χάρτη και μάλιστα σε έναν από τους πιο ελιτίστικους προορισμούς της Ευρώπης. Στο υπερ-γκλαμουράτο αυτό θέρετρο της Κρουαζέτ, που εγκαινιάστηκε τον Μάιο του 2024 και από όπου πριν από λίγες ημέρες πέρασε και η ολυμπιακή φλόγα, η απόλυτα fit Β. Πάστρα, που ξεχώρισε με το λευκό και γεμάτο παγέτες σύνολό της, υποδέχθηκε τις high class προσωπικότητες, έτσι όπως μας συνηθίζει σε όλα τα σημαντικά events της ζωής της. Στα φορέματα των υπέρκομψων κυριών κυριαρχούσαν τα καλοκαιρινά χρώματα - λευκό, σιέλ και πράσινο, αλλά και το κόκκινο της φωτιάς.
Μερικά από τα πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους την επιχειρηματία ήταν φυσικά οι κουμπάροι και νονοί της κόρης τους Αϊβι, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας, η Μικαέλα Δόξα, ο Πόλυς και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, η Φένια Ξενοπούλου, η Κατερίνα και η Κάτια Λαναρά, η Χάλα Χούρι, η Σούλα Λιάκου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ο Γρηγόρης Στασινόπουλος με την Κατερίνα Στασινοπούλου, η Χριστίνα Βακάκη με τον σύζυγό της Βασίλη Μιχαήλ, η Μόνικα Μπρέγκολι, η Κατερίνα Κουτσούλη, το μοντέλο Αννα Αντρες, η Βίβιαν Παπαγεωργίου με τον σύζυγό της, η Αθανασία Στέγγου, η Αθανασία Λαμπροπούλου και η Βάσω Συνοδινού.
Εκλεκτό μενού
Ο χώρος στον οποίο γευμάτισαν οι προσκεκλημένοι μύριζε κυριολεκτικά θάλασσα και το μενού περιελάμβανε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, κάποια από τα οποία βρίσκονταν τοποθετημένα σε πάγο, γύρω από τον μπουφέ. Πριν όμως από το main menu, και τις δύο ημέρες οι φίλοι της Β. Πάστρα σερβίρονταν εκλεκτούς μεζέδες και πρωτότυπα πιάτα. Εκείνο που τους ενθουσίασε ήταν τα ξεχωριστά ηδύποτα και τα κοκτέιλ. Το κυρίως μενού αποτελούταν από καρπάτσιο ψαριού με αβγοτάραχο, συνδυασμένο με σαλάτα σίζαρ με σολομό, ζυμαρικά με αβγοτάραχο συνοδευόμενα από μαρούλι και μαϊντανό, ενώ στη συνέχεια οι καλεσμένοι γεύτηκαν το φιλέτο ψαριού με καβουρδισμένο βούτυρο, χυμό λεμονιού και μαϊντανό. Υπήρχε τεράστια ποικιλία από επιδόρπια, ενώ στο main menu δέσποζαν το μους «Nammos» και φυσικά κομμάτια από την ολόφρεσκη τούρτα γενεθλίων της Βερόνικας.