Quantcast

Η No1 Coach Jill Douka στο Universal Training

Για πρώτη φορά, παρέχεται αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στο Life Coaching και την Ηγεσία, διαπιστευμένο ως ACSTH και δομημένο με βάση τα standard της Παγκόσμιας Οργάνωσης Coaching - International Coach Federation-ICF του πλέον αναγνωρισμένου Φορέα στον χώρο που απαριθμεί 25.000 Coaches – μέλη σε 125 χώρες σε Αμερική, Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία – Ειρηνικό, Αυστραλία και του μοναδικού με Διεθνή Πιστοποίηση Coaching (https://coachfederation.org/).

Του Προγράμματος ηγείται σε εκπαιδευτικό επίπεδο η Coach Jill Douka (Τζιλ Δούκα) και η ομάδα της που ανήκουν στο 3% των Πιστοποιημένων Coaches παγκοσμίως. Η Τζιλ Δούκα είναι κάτοχος MBA, PCC της Global Academy of Coaching και Leader του Προγράμματος Life Coaching & Ηγεσία του Universal Training. Η κορυφαία Coach απαντά σε ερωτήσεις που γεννιώνται σε όλους μας όπως «Πόση αξία έχει το Life Coaching στις μέρες μας;», «υπάρχουν τρόποι να βοηθήσουμε τη ζωή μας και τις ζωές άλλων ανθρώπων;”, αλλά και πολλές ακόμα, φωτίζοντας έναν χώρο που αναπτύσσεται ραγδαία στις μέρες μας.

-Κυρία Douka , τι είναι αυτό που κάνει το Life Coaching τόσο δημοφιλές σήμερα; Η αυξανόμενη δημοτικότητα του Life Coaching στις μέρες μας οφείλεται στο γεγονός ότι φέρνει αποτελέσματα. Και δεν φέρνει απλά αποτελέσματα, τα φέρνει και πάρα πολύ γρήγορα! Μια από τις βασικές αρχές που διδάσκει το Life Coaching είναι πως οι λύσεις σε όλα τα ανθρώπινα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν βρίσκονται μέσα μας. Μας βοηθάει, δηλαδή, να καταλάβουμε πως ό,τι χρειαζόμαστε το έχουμε ήδη μέσα μας.

-Μπορεί καθένας, ανεξαρτήτως επαγγελματικού υποβάθρου, να γίνει Coach ή υπάρχουν περιορισμοί; Πολύ εύστοχη ερώτηση! Αυτό που απαντάω εγώ όταν με ρωτούν πολλοί φοιτητές ή υποψήφιοι φοιτητές εάν μπορούν όντως να γίνουν Life Coach είναι « πόσο το θέλεις;». Εάν θέλεις να κάνεις κάτι, κανένας, μα κανένας, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο και να σου πει ότι δεν μπορείς να το καταφέρεις. Και με την σωστή εκπαίδευση, θα το πετύχεις!

 

-Το «Life Coaching & Ηγεσία» που προσφέρει το Universal Training, είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα πιστοποιημένο από τον Διεθνή Φορέα του International Coach Federation. Ποιες είναι οι ευελιξίες που παρέχει στον απόφοιτό του και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Μιλάμε για ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό πρόγραμμα που διεξάγουμε αποκλειστικά με το Universal Training, πιστοποιημένο από την International Coach Federation, που είναι ο νο1 Οργανισμός, ο μεγαλύτερος Οργανισμός παγκοσμίως, στο Life Coaching. Οι ευελιξίες, λοιπόν, που παρέχονται στον απόφοιτό του είναι ότι μπορείς ουσιαστικά να σπουδάσεις με τους καλύτερους καθηγητές που υπάρχουν στον κόσμο, με καθηγητές σε επίπεδο MCC, οι οποίοι ανήκουν στο 3% των Coaches παγκοσμίως. Μπορεί να είναι Coaches που δεν μιλούν Ελληνικά, μπορούν, όμως, πλέον και όσοι δεν γνωρίζουν καλά Αγγλικά να κάνουν πλέον αυτό το πρόγραμμα στη μητρική τους γλώσσα. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε Coaches πολύ υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, απόλυτα αποτελεσματικούς με τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύουν. Και φυσικά, όλα τα παραπάνω επισφραγίζονται από τη συμβολή του Universal Training, που έχει μακρά και άκρως πετυχημένη πορεία σε ανθρωποκεντρικά προγράμματα διεθνούς βεληνεκούς.

-Θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιπέδου Bachelor;

Το πρόγραμμα «Life Coaching & Ηγεσία», που είναι διαπιστευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching, είναι το ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης που μπορεί να λάβει κάποιος Coach, διαπιστευμένος από την International Coach Federation. Είναι ένα πτυχίο το οποίο ουσιαστικά είναι σε επίπεδο Bachelor, με τους καλύτερους καθηγητές που υπάρχουν στον κόσμο και παρέχεται αποκλειστικά από το Universal Training. 

 

-Για ποιους λόγους, λοιπόν, πρέπει κάποιος να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο Universal Training;

Εάν κάποιος θέλει να πάει τη ζωή του στο επόμενο επίπεδο, να μάθει πώς μπορεί αποτελεσματικά να επικοινωνεί με τους άλλους ανθρώπους, να νιώθει εσωτερική ηρεμία, αρμονία και ενσυναίσθηση ως προς πού πηγαίνει η ζωή του, να δημιουργήσει μια εξαιρετική καριέρα, να μάθει από τους καλύτερους στον κόσμο, να γίνει ένας εξαιρετικός επαγγελματίας ο οποίος θα θέσει από δω και πέρα υψηλά standards στην Ελλάδα, τότε το πρόγραμμα «Life Coaching & Ηγεσία» του Universal Training είναι αυτό που θα τον οδηγήσει στους στόχους του. Τολμήστε το: Aλλάξτε τη ζωή σας!

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ:

https://www.universaltraining.edu.gr/akadimaiki-metekpaideysi/life-coaching ή https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6522093627819192320

Εγγραφές:

https://www.universaltraining.edu.gr/akadimaiki-metekpaideysi/life-coaching

Video:

https://youtu.be/13uIjpv5ZTY

https://youtu.be/V8yIAIthZeE

https://youtu.be/64k-sHD0qyY

Universal Training

Μαυροκορδάτου 1-3 & Ακαδημίας, Αθήνα

Τηλ: 210 3801133

www.universaltraining.edu.gr