Quantcast

H «συμμαχία» της ντροπής: Πώς αρνητές ιερείς και αντιεμβολιαστές γιατροί ξεγελούν φοβισμένους ανθρώπους - Βίντεο

Καθημερινές ιστορίες αυθαιρεσίας από αρνητές του εμβολίου. 

Οι πρωτοφανείς ιστορίες που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα αποδεικνύουν ότι οι αρνητές του εμβολίου εκμεταλλευόμενοι σε πολλές περιπτώσεις τις ειδικότητές τους, όπως γιατροί, δικηγόροι και ιερείς, προσπαθούν να ασκήσουν επιρροή σε φοβισμένους ανθρώπους. 

Και όλα αυτά, την ώρα που το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ, δίνει καθημερινά μάχη για να κρατήσει ζωντανούς ανθρώπους στις ΜΕΘ της χώρας. 

Καταγγελίες για «παρακράτος της Εκκλησίας που ελέγχει τους αντιεμβολιαστές»

Στη Φλώρινα, βάσει όσων καταγγέλει καρδιολόγος της πόλης, το αντιεμβολιαστικό κίνημα όχι μόνο έχει διεισδύσει, αλλά υποκινείται από χώρους της Εκκλησίας. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δημητριάδης μίλησε στο Mega, καταγγέλλοντας ότι επηρέασαν την 81χρονη μητέρα του να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

«Προσπαθώντας να την πείσω να εμβολιαστεί, αντιμετώπισα μια σφοδρή άρνηση η οποία ξεκινούσε από την απίστευτη επιρροή που έχει ασκήσει πάνω της η παραεκκλησιαστική εξουσία στη Φλώρινα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως, αφού σημειώνει πως «υπάρχει μια ομερτά στη Φλώρινα», τονίζει ότι αν και η Εκκλησία δεν τίθεται κατά του εμβολίου, «το παρακράτος της ελέγχει πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχει μια διαπλοκή».

«Είναι σαν να έχουν βάλει έναν μανδύα μπροστά τους οι αντιεμβολιαστές και να μην καταλαβαίνουν», πρόσθεσε ο κ. Δημητριάδης, τονίζοντας όσον αφορά την περίπτωσή της μητέρας του: «Ούτε το συναίσθημά της (σ.σ. προς εμένα) ούτε η ιατρική μου γνώση την πείθουν και αυτό δείχνει πόση εξουσία ασκείται πάνω της από τους παραεκκλησιαστικούς κύκλους».

Καταλήγοντας, ο καρδιολόγος καταγγέλλει τους συγκεκριμένους ανθρώπους ως ηθικούς αυτουργούς, ενώ αναρωτιέται: «Δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνουν;». «Η σκέψη της μητέρας μου χειραγωγείται εκμεταλλευόμενοι την ευσέβειά της στον Θεό. Της λένε ότι αυτά είναι διαταγές του Θεού, ότι θα γίνει νεομάρτυρας του Χριστού, ότι θα χάσει τη βάπτισή της, ότι θα της βάλουν δηλητήριο στο σώμα και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες», αποκάλυψε.

«Σεμινάριο» αντιεμβολιασμού από ιερέα και γιατρό

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega, αντιεμβολιαστής γιατρός που βγήκε σε αναστολή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, βρήκε ακροατήριο στην εκκλησιά του Αγίου Σάββα στην Ιερά Οδό.

Εκεί, με τις ευλογίες του ιερέα, δίνει συμβουλές για τον κορωνοϊό και μοιράζει σχετικά φυλλάδια.

«Δεν πίνουμε νερό, ελαχιστότατο, όταν τρώμε 20 λεπτά πριν και μετά πίνετε νερό όταν ζητήσει το σώμα σας. Όχι πριν το μισάωρο. Όχι άσπρο ψωμί και καλύτερα αποφεύγουμε τα λευκά αλεύρια. Προβιοτικά κατσικίσια προϊόντα. Όχι άλλα γαλακτοκομικά. Απαγορεύεται το χοιρινό», αναφέρεται σε ένα από αυτά.

Η εκκλησία του Αγίου Σάββα παραμένει ανοιχτή όχι μόνο για τους πιστούς αλλά και στις επικίνδυνες προτροπές και απόψεις.

Ο ιερέας Γεώργιος ανεμβολίαστος και ο ίδιος, επέτρεψε ταυτόχρονα στους πιστούς να εκκλησιάζονται χωρίς να φορούν μάσκες, χωρίς να κρατούν αποστάσεις και όπως ανέφερε στην κάμερα του Mega: «Ναι, ο γιατρός που μοίρασε το φυλλάδιο προσωπικά με έχει πείσει ότι κάτι ύποπτο υπάρχει πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορωνοϊό. Εγώ δεν λεω σε κανέναν ούτε να κάνει, ούτε να μην κάνει το εμβόλιο. Είμαι υπέρ της ελευθερίας της γνώμης. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει». 

Δείτε βίντεο: