Quantcast

Καβάλα: Ο 55χρονος «ήθελε τα χάπια για την πίεση για να πεθάνει πιο γρήγορα»- Βίντεο

Η συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου καθ΄ομολογίαν δράστη δολοφονίας της 43χρονης Αΐντα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η δικηγόρος Ελπίδα Κεβρεκάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όσα είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Μάνος Βονικάκης, συνήγορος των συγγενών της άτυχης φαρμακοποιού, σχετικά με τις κλήσεις του 55χρονου σε δύο γιατρούς, προκειμένου να τους ζητήσει χάπια για την πίεσή του.

«Αν δείτε το χρονικό σημείο που κάνει την αποκάλυψη η αντίδικη πλευρά, θα δείτε πως έγινε μετά την απολογία του. Ο ίδιος προσκόμισε τα στοιχεία και εμπεριέχονται στο υλικό της δικογραφίας. Το γεγονός αυτό συνέβη και δεν προσπάθησε να το κρύψει», είπε η κ. Κεβρεκάκη.

Σχετικά με τη διάθεση του 55χρονου να βάλει τέλος στη ζωή του, η Κεβρεκάκη επισήμανε ότι «έχει προηγηθεί από το οπτικό υλικό η απόπειρα να κόψει τις φλέβες του και βλέπει ότι με το να χάνει αίμα δεν επέρχεται ο θάνατος του». Η συνήγορος του 55χρονου υποστήριξε ότι κάλεσε τους γιατρούς για χάπια που ρίχνουν την πίεση όχι επειδή φοβήθηκε μήπως πάθει εγκεφαλικό αλλά «ήταν κάτι που έκανε καθώς ήθελε να επισπεύσει τον θάνατό του».

Αναφορικά με το βίαιο παρελθόν του δράστη η δικηγόρος είπε πως στα 14 χρόνια έγγαμου βίου με το θύμα, δεν ανέφερε ότι έχει προηγηθεί περιστατικό κακοποίησης αλλά και ότι η ίδια δεν γνωρίζει τι συνέβαινε με προηγούμενες συντρόφους του.