Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε Βασίλη Μπουζιώτη

Έφυγε από τη ζωή ο αρχισυντάκτης της Realnews Βασίλης Μπουζιώτης. Ο αγαπημένος συνάδελφος είχε την επιμέλεια του ένθετου Real Life της εφημερίδας και ήταν παραγωγός του Real fm 97.8. 

Για όλους εμάς ο Βασίλης υπήρξε ένας συνεπής επαγγελματίας, γλυκός άνθρωπος, πρόθυμος να συνδράμει όποιον του ζητούσε βοήθεια και εξαιρετικός δημοσιογράφος. Στην εφημερίδα που εργάστηκε με πάθος και αγάπη για την ενημέρωση θρηνούμε για τον χαμό του όπως οι οικείοι και οι φίλοι του που τον αγαπούσαν πολύ. 

Η στήλη του "Απαγορευμένη Ατζέντα του ΜΠΟΥΖ" στο enikos.gr ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς ο Βασίλης, πάντα πρώτος, με την αιχμηρή του πένα, μας ενημέρωνε για τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο, με αποκλειστικές πληροφορίες για το θέατρο και την τηλεόραση και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Δυστυχώς, ενώ η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται, έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του. Ο Βασίλης Μπουζιώτης υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας για περισσότερα από 30 χρόνια, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν πολύ αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, μαχητικός, με χαρισματική προσωπικότητα, γεμάτος ζωντάνια και χιούμορ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ημερήσια εφημερίδα «Επικαιρότητα», συνεργάστηκε με το έντυπο «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», τα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες εργάστηκε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Στην τηλεόραση είχε συνεργαστεί με το Mega, τον Ant1, την ΕΡΤ και το SevenX.

Όλοι στη Realnews τον αποχαιρετάμε με θλίψη και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.