Quantcast

Κανονικά η κυκλοφορία στην Ποσειδώνος - Εντυπωσιακές εικόνες από την τοποθέτηση πεζογέφυρας - ΒΙΝΤΕΟ

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από νωρίς το απόγευμα.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από τον Δήμο Αλίμου έως τη λεωφόρο Αμφιθέας, είχε διακοπεί από χθες στις 22:00, λόγω τοποθέτησης πεζογέφυρας και οι εργασίες επρόκειτο αρχικά να διαρκέσουν έως σήμερα στις 22:00.

Η λεωφόρος Ποσειδώνος δόθηκε, όμως, νωρίτερα στην κυκλοφορία, αφού αποπερατώθηκαν οι εργασίες.

Οι εικόνες από την τοποθέτηση της πεζογέφυρας με βάρος 100 τόνους και μήκος 45 μέτρα, ήταν εντυπωσιακές. Τα πάντα ήταν ελεγχόμενα. Οι κινήσεις των χειριστών των γερανών ήταν χειρουργικές, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Επίσης να σημειωθεί πως η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την κυκλοφορία των οχημάτων. Σ' αυτή ανέφερε ότι η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα της Λ. Ποσειδώνος διεξάγεται κανονικά.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, εκτροπές της κυκλοφορίας και εναλλακτικές διαδρομές των οχημάτων που κινούνται στην Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Πειραιά θα εξακολουθήσουν χρονικά να ισχύουν μέχρι τις 22:00 του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., «Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Δείτε το βίντεο: