Quantcast

Καρδίτσα: Συντετριμμένη η οικογένεια της 43χρονης - «Χωρίς την ΕΜΑΚ δεν θα τη βρίσκαμε»

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 43χρονης φαρμακοποιού που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ιανός και το πτώμα της βρέθηκε έξι ημέρες μετά.

Ο ξάδερφός της δήλωσε ότι δεν θα έβρισκαν ποτέ την σορό της άτυχης κοπέλας αν δεν ήταν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ.

"Δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα η ιατροδικαστική εξέταση, θα γίνει αύριο. Εντοπίστηκε η σορός από ένα σκυλί της αστυνομίας. Ήταν σε ένα σημείο που θα μπορούσε να μην την έχουμε βρει ποτέ. Και για αυτό το λόγο φωνάζαμε από την αρχή ότι χρειαζόμαστε περισσότερα σκυλιά στις έρευνες", ανέφερε στο Mega ο Ορέστης Πλιάκας για το πως εντοπίστηκε το πτώμα της ξαδέρφης του.

Σε κατάσταση σοκ και ο αδερφός της άτυχης 43χρονης ο οποιός μιλώντας στο ereportaz.gr, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις Αρχές και σε έναν κάτοικο Λάρισας ο οποίος πήγε στο Μουζάκι και μαζί με τα σκυλιά του όπως ανέφερε βοήθησε αυτοβούλως στον εντοπισμό της αδερφής του.

Το μήνυμα της ομάδας εθελοντών διασωστών 

«Η 2η ημέρα ερευνών ολοκληρώθηκε μιας και η αγνοουμένη Ευδοκία βρέθηκε κοντά στη γέφυρα της Μαγουλίτσας, σημείο στο οποίο είχαμε ερευνήσει και χθες μαζί με τον αδερφό και τους συγγενείς-φίλους της και σήμερα η ΕΜΑΚ ξανά.

Η αποστολή μας τελείωσε, είμαστε συγκινημένοι που επιτέλους η οικογένεια θα μπορέσει να την αποχαιρετήσει.

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια».