Quantcast

Κασιμάτη στον realfm: Υποδειγματική η συμπεριφορά μου απέναντι στους αστυνομικούς μου

Στον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της στην οποία συμπεριέλαβε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”, αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, μιλώντας στον realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο Ρογκάκο.

“Ήταν ένα σχόλιο σε μία άσχετη συζήτηση και όχι μία δήλωση μου. Γιατί προφανώς εάν έκανα κάποια δήλωση δεν θα χρησιμοποιούσα, ούτε χρησιμοποιώ, τέτοιου είδους εκφράσεις. Μιλάω πάντα πολιτικά. Ήταν πράγματι ένας αστεϊσμός, ο οποίος δεν ήταν σε συμφραζόμενο σχετικό με την αστυνομία, άρα δεν περιείχε από εμένα καμία ούτε αντικειμενική, ούτε υποκειμενική, διάθεση να θίξω το αστυνομικό σώμα”, είπε η κ. Κασιμάτη.

“Εγώ από την πρώτη μου ανακοίνωση περιέγραψα το τι συνέβη και είπα ρητά ότι 'λυπάμαι για τη χρήση της φράσης και λυπάμαι και για την παρεπόμενη παρερμηνεία της'. Το είπα ρητά. Και αυτό θεώρησα ότι επείχε θέση συγγνώμης, αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τους κυρίους αστυνομικούς”, σημείωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

“Χρειάστηκε μία δεύτερη δήλωση, η οποία δεν έγινε καθ' υπόδειξη, από μόνη μου το είχα προωθήσει και είχα ενημερώσει ότι θα το κάνω γιατί δυστυχώς ούτε από τα ΜΜΕ, αλλά και ούτε από τους ίδιους τους αστυνομικούς, δεν έπαιξε πουθενά το κομμάτι εκείνο της πρώτης που δήλωσης που έλεγα ότι λυπάμαι για τη χρήση της φράσης και για την παρερμηνεία”.

Στο ερώτημα εάν της έκαναν κάποιο σχόλιο οι αστυνομικοί που βρίσκονται στη φρουρά της, η κ. Κασιμάτη απάντησε μεταξύ άλλων: “Δεν έχουν κανένα πρόβλημα γιατί κατάλαβαν ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Άλλωστε γνωρίζουν και τη συμπεριφορά μου απέναντι τους, η οποία είναι υποδειγματική”.