Quantcast

Καταγγελία 7χρονης για άγριο bullying: Τι είπε σε παιδοψυχολόγο

Με προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί την καταγγελία για άγριο bullying  σε βάρος 7χρονης μαθήτριας σε δημοτικό σχολείο των βορείων προαστίων της Αττικής.

Η ανήλικη έδωσε χθες κατάθεση στον παιδοψυχολόγο, ενώ σήμερα θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Το παιδί είπε ότι δεν γνωρίζει τα μεγαλύτερα αγόρια που την τράβηξαν με τη βία στις τουαλέτες των αγοριών και εν συνεχεία την έδεσαν με ταινία. 

Επίσης, η 7χρονη, δεν ήταν σε θέση να δώσει στους αστυνομικούς τα στοιχεία των κοριτσιών που τη βρήκαν και την απελευθέρωσαν και εν συνεχεία, σύμφωνα με την καταγγελία, πέταξαν τις ταινίες στα σκουπίδια χωρίς να ενημερώσουν τη διεύθυνση του σχολείου.

Πατέρας 7χρονης: «Βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου»

Ο πατέρας της 7χρονης, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι η κόρη του, μαθήτρια της Πρώτης Δημοτικού, βρέθηκε «δεμένη και φιμωμένη με ταινία στο στόμα». Ο ίδιος μετέβη στο σχολείο, και ανέφερε πως η κόρη του εντοπίστηκε από κάποια κορίτσια, στις τουαλέτες του σχολείου.

Ο γονέας ανέφερε πως το περιστατικό έλαβε χώρα δύο ώρες πριν λάβει την ενημέρωση. Υποστήριξε πως δύο – τρία παιδιά μεγαλύτερα από την κόρη του προχώρησαν σε αυτή την ειδεχθή πράξη. Υπογράμμισε πως το παιδί είναι καλά σωματικά.

Κατήγγειλε δε πως δεν έλαβε ενημέρωση από το σχολείο, αλλά έμαθε τα όσα συνέβησαν από την ίδια την κόρη του στο σχόλασμα.