Quantcast

Κατερίνα Μονογυιού: Η συνάντηση λίγο πριν από το τροχαίο δυστύχημα του αδελφού της - ΒΙΝΤΕΟ

Η σοκαριστική είδηση με το τροχαίο της Ferrari στα Πηγαδάκια της Βούλας, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 και τον νεκρό οδηγό Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Σήμερα το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως χθες βράδυ συναντήθηκε με την Κατερίνα Μονογυιού η οποία κάποια στιγμή αποχώρησε βιαστικά από το μαγαζί που βρισκόντουσαν καθώς πληροφορήθηκε τον θάνατο του αδερφού της.

«Χθες είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με έναν φίλο μου που είχα καιρό να τον δω και είπαμε να φάμε κάτι γύρω στις 20.30. Στο απέναντι τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού μαζί με τον σύζυγό της και δυο φίλους τους. Μάλιστα, στην αρχή δεν την κατάλαβα. Με χαιρέτησε η γυναίκα, ήταν μια χαρά, ευδιάθετη. Καθόντουσαν, συζητούσαν. Η ώρα πήγε 21.30 και τους βλέπω που σηκώνονται κάπως ταραγμένοι να φύγουν. Της έκανα νόημα αλλά δεν με κατάλαβαν.

Έφυγαν βιαστικά. Φεύγω και εγώ με τον φίλο μου. Φτάνω στο σπίτι και με παίρνει ο μπαμπάς μου για να μου πει κάτι άλλο και μου είπε ότι διάβασε ότι σκοτώθηκε ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, “μα τώρα την είδα” του λέω. Μάλλον την γυναίκα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα και έφυγαν βιαστικά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.