Κατερίνη: Συνελήφθη 58χρονος για τη δολοφονία του 45χρονου – Τι είπε στις Αρχές

Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Κατερίνη, όπου προχθές 45χρονος βρέθηκε καμένος, δεμένος πισθάγκωνα και πυροβολημένος στο κεφάλι.

Πρόκειται για 58χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος προσήχθη το βράδυ στην Ασφάλεια Κατερίνης και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικές διαφορές από δοσοληψίες ναρκωτικών. Οι Αρχές γνώριζαν ότι το θύμα έκανε παρέα με τον δράστη και είχαν σχέσεις εξάρτησης με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές σχετικά με τη στυγερή δολοφονία, ο 58χρονος είχε συνάντηση στο σπίτι του με τον 45χρονο κομμωτή, τον σκότωσε και εν συνέχεια  μετέφερε τη σορό του πίσω από το νεκροταφείο όπου και την έκαψε.

Στην ερώτηση γιατί έκαψε το θύμα η απάντησή του ήταν κυνική: για να μην αναγνωριστεί από τις Αρχές και να προλάβει ο ίδιος να καλύψει τα ίχνη του, καθώς κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν έτοιμος να φύγει από την περιοχή.

Η ανάκριση του δράστη είναι σε εξέλιξη.

Το θύμα αναζητούσαν οι οικείοι του από τη Δευτέρα όταν εντοπίστηκε από περαστικούς η απανθρακωμένη σορός του η οποία ταυτοποιήθηκε.

Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα του 45χρονου: Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εκεί... - Τι είπε για τον δράστη

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 45χρονου κομμωτή που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο στην Κατερίνη. 

Όπως είπε ο πατέρας του θύματος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 "εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ανάλογα όπως του αξίζει γιατί ήταν πολύ απάνθρωπο αυτό που έκανε. Ο γιος μου είχε "καθαρίσει" τελευταία, δεν είχε σχέση με ναρκωτικές ουσίες, δεν είχε προβλήματα αλλά κάποιοι άνθρωποι τους θέλουν να τους εξαναγκάζουν για να διακινούν. Τι να πω άλλο...".

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν γνώριζε τον 58χρονο δράστη, ο ίδιος απάντησε ότι "μια φορά τον έχω δει πριν από χρόνια αλλά άκουγα ότι δεν είναι καλός τύπος, πάντα δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό. Κάτι παραπάνω δεν ήξερα γιατί δεν είχα πάρε- δώσε μαζί του".

Ο πατέρας του 45χρονου πρόσθεσε ακόμη με σπασμένη φωνή ότι "ο γιος μου δεν είχε καμία εμπλοκή πλέον με ναρκωτικές ουσίες, είχε έρθει από την Αυστραλία, του άνοιξα και μαγαζί πριν από λίγο καιρό και είχε αρχίσει να ανεβαίνει η δουλειά του. Πήγαιναν όλα καλά και τώρα συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε ο γιος μου στο σπίτι και ήταν εντάξει. Πήγα το πρωί, το επόμενο να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εκεί...".