Quantcast

Kεραμέως για την επίθεση Ρουβίκωνα: Εμείς συνεχίσουμε με επιχειρήματα - Πέτσας: Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται

Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως πραγματοποίησε ο «Ρουβίκωνας».

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους.

Όπως αναφέρουν σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου «επέλεξαν να παρέμβουν στο πολιτικό γραφείο της υπουργού απέναντι στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση».

Kεραμέως: Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία

«Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης, εκφοβισμού, παράκαμψης του νόμου και του δημοκρατικού διαλόγου είναι απολύτως καταδικαστέα. Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Γιατί αυτό υπαγορεύει το χρέος και η ευθύνη μας προς τους πολίτες», δήλωσε σχετικά με την επίθεση η υπουργός Παιδείας.

Πέτσας: Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται 

Θρασύδειλους τραμπούκους χαρακτηρίζει αυτούς που βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως ο Στέλιος Πέτσας. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του τονίζει πως «η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων».

«Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια» καταλήγει ο κ. Πέτσας.