Quantcast

Κηρύγματα ιερέων κατά εμβολιασμένων: «Έχουν λάβει το καταραμένο χάραγμα του θηρίου» - Βίντεο

Νέες καταγγελίες για ρασοφόρους αρνητές και αντιεμβολιαστικά κηρύγματα.

«Ακήρυχτος πόλεμος» έχει ξεκινήσει μέσω διαδικτύου, ανάμεσα σε ανεμβολίαστους ιερείς και εκείνους που τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, και τις εντολές της Ιεράς Συνόδου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha.

«Ας προσέξουμε πολύ, καλοί μας αδερφοί, μη βρεθούμε στη θέση εκείνων των υποκριτών, που ψάλλουν μεν ύμνους στην Παναγία μας, πρακτικά όμως ανήκουν στην μερίδα των κολασμένων του μυστικού σκοταδιού, έχοντας λάβει το καταραμένο χάραγμα του Θηρίου», λέει ένα βίντεο, ενώ σε άλλο, ιερέας φαίνεται να επιτίθεται σε εμβολιασμένους ιερείς κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, αρνούμενος ωστόσο ότι πιστεύει σε συνωμοσιολογίες:

«Πασχίζουν όλοι να κάνουμε το εμβόλιο, κι είναι τόσο ανήθικοι και βρώμικοι, και θέλουν να μας σώσουν οι βρώμικοι άνθρωποι. Αν εγώ εμπιστευτώ ότι θα με σώσουν, ε, είμαι ηλίθιος».

Ιερέας έβαλε μάλιστα και σε εκκλησία πινακίδα που απαγορεύει την είσοδο σε εμβολιασμένους, και δήλωσε πως θα κοιτάξει να βοηθήσει ανθρώπους «ασφράγιστους» πλέον, λέγοντας: «Εδώ δεν δεχόμαστε σφραγισμένους, δεν δεχόμαστε εμβολιασμένους», ενώ καλεί τους πιστούς να προσεύχονται μόνο στο σπίτι τους, καθώς οι εμβολιασμένοι ιερείς είναι «βλάσφημοι»

Δείτε το βίντεο του Alpha: