Κορωνοϊός - Νοσοκομείο Παίδων: Θετική και η μητέρα του βρέφους - Πολύ καλή η κλινική της εικόνα

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η μητέρα από τη Σπερχειάδα, η οποία νοσηλεύεται μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το lamiareport.gr.

Η κλινική εικόνα της γυναίκας είναι πολύ καλή, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, και το πολύ ευχάριστο είναι ότι πλέον δεν εμφανίζει κάποιο σύμπτωμα, καθώς επανήλθαν πλήρως και η όσφρηση και η γεύση της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γιατροί του νοσοκομείου αξιολογούν ότι ίσως και το επόμενο 24ωρο να φανεί αρνητική, στον ιό, καθώς τα πρώτα συμπτώματα για εκείνη σημειώθηκαν πριν από 10 ημέρες.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για την κατάσταση της υγείας του τριών μηνών παιδιού της, το οποίο είναι απολύτως καλά και διανύει την 8η ημέρα από τη διάγνωσή του με κορωνοϊό. Το βρέφος είναι και ο πρώτος επιβεβαιωμένος ασθενής του κορωνοϊού από τη Φθιώτιδα σύμφωνα με το αποτύπωμα στον χάρτη του ΕΟΔΥ.

Ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού δεν έχει προσβληθεί από τον ιό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Θηβών εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που είχε.