Quantcast

Κορωνοϊός: Θλίψη για τον θάνατο του 39χρονου DJ - Έδωσε μάχη για τρεις εβδομάδες - ΒΙΝΤΕΟ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή αφού πολέμησε τρεις εβδομάδες τον κορονοϊό μέσα από την Εντατική του "Γ. Γεννηματάς", ο 39χρονος Δημήτρης Μαχαίρας, γνωστός DJ υπό το όνομα Decibel. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε φίλους, συγγενείς και στον χώρο της μουσικής.

«Ένας πολύ καλός DJ και ένα καταπληκτικό παιδί, ένα παιδί που αγαπούσαν όλοι" αναφέρει ο Στράτος Καββαδάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και προσθέτει: "Όταν φεύγει τόσο νωρίς ένα τέτοιο παιδί είναι ένα σοκ για όλους, ιδίως για τους δικούς του ανθρώπους".

Ο Δημήτρης Μεσούλας, φίλος και συνεργάτης είπε στον ΑΝΤ1: "Ο Δημήτρης ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, δεν ήταν απλώς συνεργάτης, ήταν και πολύ καλός φίλος. Επειδή είχε και νεογέννητο παιδί κι άλλο ένα παιδί πρόσεχε πάρα πολύ. Ήταν ένα παιδί που τον έβλεπες συνέχεια με τη μάσκα του και μας είχε κάνει κι εμάς πολλή εντύπωση .Είχαμε καθημερινή επικοινωνία σχεδόν έως την τελευταία ημέρα που μου είπε ότι θα πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει πολύ καλά και μετά έμαθα από τη γυναίκα του ότι μπήκε στην Εντατική". Η γυναίκα του τρίτες μέρες πριν είχε ζητήσει με ανάρτησή της στο faceboojk να προσευχηθούν στον άγιο Δημήτριο για να βοηθήσει τον άνδρα της,