Quantcast

Κορωνοϊός: Τι λέει η 24χρονη που διαγνώστηκε θετική στον ιό και γέννησε στο Αττικόν

Στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου η 24χρονη γυναίκα που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και εσπευσμένα εισήχθη στο Νοσοκομείο "Αττικόν" για να γεννήσει το μωρό της. 

Το αγοράκι της είναι υγιέστατο, ωστόσο η ίδια για να το προστατεύσει δεν το έχει κρατήσει ακόμα στην αγκαλιά της και το βλέπει μόνο από φωτογραφίες.

«Είμαι πολύ καλά. Περιμένω πότε θα βγω. Το μωρό είναι καλά, το τεστ βγήκε αρνητικό. Δεν είχα συμπτώματα, έναν πονόλαιμο οπότε δεν πίστευα ότι το μωρό θα έχει τον ιό. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα βγω από το νοσοκομείο, οι γιατροί έχουν ένα πλάνο και θα με ενημερώσουν. Είχα πονόλαιμο, μία φορά έκανα 37.2 και από τότε είμαι πολύ καλά. Ενημερώθηκα την Τετάρτη πρωί ότι έχω κορονοϊό και αμέσως μπήκα για να γεννήσω», είπε η 24χρονη.

«Πιστεύω στον Θεό, ήμουν πολύ δυνατή, δεν σκεφτόμουν αρνητικά και όλα πήγαν καλά. Δεν ξέρω πώς κόλλησα (σ.σ. κορονοϊό). Έμενα σπίτι, αλλά πήγαινα μόνο στο νοσοκομείο για να με δει ο γιατρός. Ο σύζυγός μου δεν έχει σύμπτωμα, δεν έχει κάνει το τεστ, κάθεται σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και μας περιμένει σπίτι», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει δει το νεογέννητο μωρό της, η 24χρονη απάντησε «δεν το πήρα αγκαλιά, μου το έδειξαν από μακριά. Δεν έχω επαφή, το βλέπω από φωτογραφίες. Όλοι μας στηρίζουν, προσπαθώ να είμαι καλά ψυχολογικά. Περιμένουμε να τελειώσει όλο αυτό και να πάμε σπίτι».

Αναφερόμενη στο δώρο που έλαβε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η νεαρή μητέρα απάντησε: «Μου έστειλε μία κάρτα και ένα διακοσμητικό για το παιδί. Ωραίο που με σκέφτηκε ο Πρωθυπουργός και μου έστειλε το δώρο. Τον ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ και τους γιατρούς και όλο τον κόσμο που μας στηρίζουν».