Quantcast

Κούγιας στον ΑΝΤ1 για Πισπιρίγκου: «Δεν θα με δείτε στην υπόθεση»- Βίντεο

Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μιλώντας για την υπόθεση, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι «έχει καταρρακωθεί το τεκμήριο της αθωότητας».

Ο κ. Κούγιας ξεκαθάρισε ότι η πρόταση που δέχθηκε από διοικητή νοσοκομείου της Αττικής για να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών αλλά προέβη στην κίνηση αυτή λόγω σχέσεων με την οικογένεια της κατηγορούμενης. «Ο διοικητής το έκανε αυτό λόγω προσωπικών σχέσεων με το οικογενειακό περιβάλλον της κατηγορουμένης, χωρίς να υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας είπε ότι ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στο γραφείο του και του ζήτησε να την αναλάβει, ωστόσο δεν το έκανε γιατί δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχε θέσει προκειμένου να γίνει αυτό.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε κατηγορηματικά ότι για τους παραπάνω λόγους δεν πρόκειται να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Επιπλέον όπως είπε, οι επαγγελματικές του συνθήκες αυτή την στιγμή δεν του το επιτρέπουν αλλά ανασταλτικός παράγοντας για να προχωρήσει στην υπεράσπιση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου είναι και το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση «καταρρακώνονται οι συνθήκες της δίκαιης δίκης και το τεκμήριο της αθωωότητας».