Quantcast

Κρατείται η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε πλαζ της Πάτρας - Είχε γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο της περιοχής

Νεαρή Ελληνίδα μητέρα φέρεται να είναι η μητέρα, του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε στην Πλαζ της Πάτρας, όπως έγραψε το tempo24.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του νεογέννητου που εντοπίστηκε το μεσημέρι στην παραλία της Πλαζ στην Αγυιά, βρέθηκε και ήδη εξετάζεται από τις Αρχές αφού κρατείται στο Λιμεναρχείο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα το έφερε στον κόσμο σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής. Άγνωστο μέχρι στιγμής πώς το νεογέννητο κοριτσάκι, βρέθηκε στη θάλασσα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος εντοπίστηκε στην ακτή από διερχόμενο και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία μετέβη στο σημείο μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το μωρό ήταν τυλιγμένο με μια κουβέρτα και πληροφορίες αναφέρουν πως τα χαρακτηριστικά του είναι αλλοιωμένα, γεγονός που δυσκολεύει αυτή τη στιγμή την εκτίμηση τόσο για τα αίτια όσο και για τον χρόνο θανάτου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι συνθήκες θανάτου του βρέφους.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες από το Λιμενικό από στεριά και θάλασσα για το ενδεχόμενο εντοπισμού άλλου ατόμου. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.