Quantcast

Κρήτη: Αυτή είναι η Βρετανίδα τουρίστρια που αρνείται ότι βιάστηκε από τον πατέρα της - Φοβάται ότι είναι έγκυος

Η Βρετανίδα τουρίστρια, της οποίας ο πατέρας κατηγορείται για τον βιασμό της στην Κρήτη, υποστηρίζει ακράδαντα πως δεν είναι αυτός ο δράστης και περιέγραψε στη Daily Mail τι ακριβώς της συνέβη.

Η Τάμι Φορσάιθ αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να καταγγείλει επώνυμα πως ο πραγματικός της βιαστής κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, ενώ ο πατέρας της, όπως ισχυρίστηκε, μαραζώνει σε ελληνική φυλακή κατηγορούμενος για την αρρωστημένη σεξουαλική επίθεση εναντίον της. 

Η 33χρονη Τάμι, μητέρα τεσσάρων παιδιών, λέει ότι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το όνομά της ώστε η Eλληνική Aστυνομία να πιάσει τον πραγματικό βιαστή -και αποκαλύπτει τους φόβους της πως μπορεί να είναι έγκυος από τον επιτιθέμενο.

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail, η Τάμι είπε: «Δεν είναι εύκολο για μένα να βγω δημόσια ως θύμα βιασμού, αλλά ο κόσμος πρέπει να μάθει πόσο υποφέρουμε εγώ και ο πατέρας μου. Είναι 100% αθώος, δεν με βίασε. Η Ελληνική Αστυνομία μάς έχει φερθεί απαίσια. Όσον αφορά αυτούς, πρόκειται απλώς για μια περίπτωση μιας μεθυσμένης Βρετανίδας στις διακοπές που βιάστηκε. Αν ήμασταν Έλληνες πολίτες, δεν θα μας είχαν φερθεί έτσι. Η αστυνομία αποφάσισε από την αρχή ότι ο πατέρας μου ήταν ένοχος και δεν έκανε τίποτα για να βρει τον πραγματικό βιαστή. Ήρθε η ώρα να μιλήσω για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ο Φορσάιθ συνελήφθη στις 11 Ιουνίου, δύο ημέρες αφότου η Τάμι κατήγγειλε ότι βιάστηκε ενώ βρισκόταν μαζί του σε νυχτερινή έξοδο στα Μάλια. Οι Αρχές τον συνέλαβαν έχοντας μελετήσει υλικό από κάμερες ασφαλείας του τελευταίου χρονικά μπαρ όπου φέρονται να διασκέδαζαν και στις οποίες φαίνεται ο πατέρας να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες εις βάρος της. Αυτή τη στιγμή κρατείται σε φυλακή στην Τρίπολη και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Ο Φορσάιθ έχει αρνηθεί ότι διέπραξε τον βιασμό και επιμένει στην αθωότητά του.

Αναφερόμενη στο τεστ DNA και κατηγορώντας τις ελληνικές Αρχές, η Τάμι λέει: «Μας υποσχέθηκαν ότι αυτό θα ήταν προτεραιότητα, αλλά φαίνεται πως δεν ισχύει. Δεν μου έχει δοθεί καμία πληροφορία για το πότε θα λάβουμε τα αποτελέσματα. Οι ελληνικές Αρχές δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται. Σε ό,τι τις αφορά, έχουν βρει τον άνθρωπό τους».

Όπως λέει στην Daily Mail: «Είπα στην αστυνομία τα γεγονότα της νύχτας όπου ο πατέρας μου κι εγώ είχαμε πιει και με πήγαν εκεί για να ανατρέξω τα γεγονότα. Τους είπα ότι ήμουν πολύ μεθυσμένη, αλλά τα πήραν όλα στραβά όταν είδαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Παρεξήγησαν εντελώς όλα όσα έγιναν. Τους είπα ότι ο πατέρας μου φορούσε λευκά ρούχα, αλλά το εξέλαβαν αυτό ως ένδειξη πως ήταν αυτός επειδή και ο δράστης φορούσε λευκά».

Η Τάμι περιέγραψε τον πατέρα της ως τον «καλύτερο μπαμπά στον κόσμο». Κλαίγοντας λέει: «Ο μπαμπάς μου είναι πολύ προστατευτικός με τις κόρες του και είμαστε όλες πολύ κοντά του. Υποτίθεται πως θα ήταν ένα ταξίδι πατέρα - κόρης, αλλά κατέληξε σε κόλαση για εμάς».

Δείτε φωτογραφίες της Τάμι Φορσάιθ: