Quantcast

Κρήτη: Οι μισοί μιλούν για σκευωρία και οι άλλοι μισοί ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του λυράρη

Η τοπική κοινωνία του χωριού του 66χρονου λυράρη, που έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκων, είναι χωρισμένη στα δύο.

Η τοπική κοινωνία του χωριού του 66χρονου λυράρη, που έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκων είναι χωρισμένη στα δύο, με τους μισούς κατοίκους να θεωρούν ότι πρόκειται για σκευωρία και οι άλλοι μισοί να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος ανηλίκου στο Ηράκλειο, με τους κατοίκους του χωριού του 66χρονου λυράρη , που έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκων, να είναι χωρισμένοι στα δύο.

 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, η ανιψιά του 66χρονου λυράρη είπε: «Κυκλοφορώ και με ρωτάνε τι είναι αυτός; θείος σου; Ντρέπομαι πραγματικά που έχουμε το ίδιο όνομα, αν έχει κάνει ότι λένε θα θέλαμε να καταδικαστεί και να μην ξανακυκλοφορήσει. Εγώ μεγάλωσα στην ίδια γειτονιά αυτού του ανθρώπου. Θα μπορούσα να είμαι εγώ ένα από αυτά τα παιδιά. Να ναι ο αδελφός μου, να ναι η αδελφή μου. Είμαστε όλοι σε σοκ δεν μπορώ να τον υπερασπιστώ κανείς από εμάς»

«Γιατί αυτοί οι γονείς, 5 χρόνια που συνέβαινε αυτό το ανακάλυψαν τώρα;  Άρα είχαν πλημμελή επιμέλεια του παιδιού τους. Δεν ήξεραν καν τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι τους», ανέφερε από την δική της πλευρά η ξαδέλφη του συλληφθέντα.