Quantcast

Kρήτη: Χειροπέδες στον άνδρα που τραυμάτισε 47χρονο με κατσαβίδι

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου η υπόθεση πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος δύο αλλοδαπών. 

Συγκεκριμένα ένας άνδρας και μια γυναίκα, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 24ης Μαΐου 2022, είχαν δεχθεί επίθεση από άγνωστο άνδρα που είχε μπει στο σπίτι του αλλοδαπού, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Ο δράστης επιτέθηκε στον αλλοδαπό με κατσαβίδι προκαλώντας του σωματικές βλάβες και στη συνέχεια είχε παρασύρει με το όχημα στο οποίο επέβαινε τη γυναίκα, η οποία τον είχε καταδιώξει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από την έρευνα και την προανάκριση, προέκυψε ότι δράστης των πράξεων είναι, επίσης, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.