Quantcast

Κυπαρισσία: Στα δικαστήρια εν μέσω αποδοκιμασιών ο 72χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας ο 72χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 39χρονου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Να σημειωθεί ότι έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος που αποδοκίμασε τον δράστη.

Δείτε το βίντεο του tharrosnews:

Ο 72χρονος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον υπάλληλο του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο ηλικιωμένος υποστήριξε ότι το έγκλημα “ήταν θέμα τιμής” και διευκρίνισε πως η διαφωνία του με τον αδικοχαμένο 39χρονο αφορούσε έναν λογαριασμό τηλεφώνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο. ενώ φέρεται να ζήτησε από τις εισαγγελικές Αρχές να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Βίντεο ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου εξασφάλισε το MEGA. Σε αυτό φαίνεται ο 72χρονος να εισέρχεται με γοργό βηματισμό μέσα στο κατάστημα Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Σε ένα άλλο βίντεο του Ionian TV από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται ο δράστης να μπαίνει στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και στη συνέχεια ακούγεται ο πυροβολισμός. Ακολουθεί φασαρία και αναστάτωση, ενώ ο ηλικιωμένος βγαίνει από το μαγαζί και αρχίζει να περιφέρεται, περπατώντας σαστισμένος στο πεζοδρόμιο. Στις εικόνες καταγράφεται και η στιγμή που το θύμα μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο. Ο 39χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και υπέκυψε στο τραύμα που του επέφερε ο δράστης στην κοιλιακή χώρα.