Quantcast

Λαμία: Πήγε μεθυσμένος και ζητούσε να δει τον Εισαγγελέα

Αναστάτωση στα δικαστήρια της Λαμίας, όταν ένας άνδρας, υπό την επήρεια αλκοόλ, ζητούσε επίμονα να δει τον Δικαστικό Λειτουργό.

Δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί ένας 39χρονος από τη Λαμία και πολύ σύντομα ξαναβρέθηκε με χειροπέδες.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε καταδικαστεί τέλη Αυγούστου του 2021 σε 38 μήνες φυλακή χωρίς αναστολή για τις κατηγορίες της, αντίστασης κατά της αρχής, απειλής, πρόκλησης σωματικών βλαβών και φθοράς ξένης περιουσίας, αφού είχε χτυπήσει με γροθιά περιπολικό.

Ένα χρόνο αργότερα, αποφυλακίστηκε και τελικά πολύ σύντομα άρχισε να δημιουργεί και πάλι προβλήματα.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης (2/11) εμφανίσθηκε εμφανώς μεθυσμένος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας και ζητούσε να δει τον Εισαγγελέα που είχε υπηρεσία.

Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, όταν η αστυνομικός του ζήτησε να φύγει, εκείνος αρνήθηκε και μάλιστα κινήθηκε απειλητικά εναντίον της χωρίς όμως να τολμήσει να τη χτυπήσει, κάτι που είχε κάνει στο επεισόδιο που τον οδήγησε στη φυλακή (είχε χτυπήσει δύο γυναίκες η μία μάλιστα ηλικιωμένη και είχε επιτεθεί σε αστυνομικό).

Ξεστόμισε διάφορα ακατάληπτα δημιουργώντας φασαρία, πριν βρεθεί με χειροπέδες από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Αργότερα με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο όσοι τον γνωρίζουν καλά, θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να απασχολήσει και πάλι τις αρχές με τη συμπεριφορά του.