Quantcast

Ληστής εισέβαλε στο σπίτι 27χρονης και επιχείρησε να τη βιάσει

Ένας 20χρονος άνδρας από την Αλγερία εισέβαλε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη και επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μία 27χρονη.

Ο άνδρας σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και μπήκε στο σπίτι μέσα από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα την ώρα που η γυναίκα έβλεπε τηλεόραση. Στη συνέχεια άρπαξε το πορτοφόλι της 27χρονης και θέλοντας να αποσπάσει και άλλα χρήματα άσκησε βία. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα ο Αλγερινός της έκανε κεφαλοκλείδωμα και της έσφιγγε τον λαιμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας υπό την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την ακινητοποιήσει με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η 27χρονη έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο εισβολέας να τραπεί σε φυγή, πηδώντας από το μπαλκόνι.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει άφησε πίσω το κινητό του τηλέφωνο το οποίο βρήκε η 27χρονη και το παρέδωσε στις Αρχές. Λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών.
 

Δείτε το βίντεο από το STAR: