«Μαϊμού» γιατρός: Μέχρι και… σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο ήθελε να κατασκευάσει

Μεγάλα σχέδια είχε ο «μαϊμού» γιατρός για το επόμενο διάστημα, καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ από «Το Βήμα» ήθελε να κατασκευάσει ένα σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο.

Το «φιλέτο» που είχε βάλει στο μάτι για τη νέα επιχειρηματική του δράση ήταν σε αγροτική έκταση που ανήκει σε μονή της περιοχής.

Σκοπός του ήταν μέσω αυτής της κίνησης να διευρύνει τον κύκλο των πελατών - θυμάτων του. Μέσω του σκοπευτηρίου θα αποκτούσε επαφές με τους πελάτες του σκοπευτηρίου από τον επιχειρηματικό κόσμο, αστυνομικούς, δικαστικούς, ιατρούς και άλλες διασυνδέσεις που θα υποβοηθούσαν την επέκταση της απάτης του.

Πλέον στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και η πιθανότητα πέρα από την Ελλάδα ο ψευτογιατρός να δρούσε και εκτός των συνόρων.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες μια γυναίκα ασθενής από την Κύπρο, η οποία έπασχε από καρκίνο είναι ανάμεσα στα θύματά του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η εν λόγω γυναίκα είναι συγγενής γνωστού ηγουμένου από μονή του Αγίου Όρους, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε επαφή ο 47χρονος.