Μακελειό στη Βάρη: Δυο νεκροί από πυροβολισμούς σε ταβέρνα - Με ακάλυπτα πρόσωπα οι δράστες

Πυροβολισμοί έπεσαν σε ταβέρνα στη Βάρη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο άνδρες και να τραυματιστεί μια γυναίκα.

Δύο αλλοδαποί, ο ένας από τη Σλοβενία και ο άλλος από το Μαυροβούνιο τραυματίστηκαν θανάσιμα  και μια γυναίκα ελαφρά το απόγευμα σε ταβέρνα της Βάρης, όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστους.

Τα θύματα γευμάτιζαν στην ταβέρνα της περιοχής με τις οικογένειές τους, όταν ξαφνικά εισέβαλαν στον χώρο τέσσερα άτομα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι πρόκειται περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες είχαν ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Η ταβέρνα έχει κάμερες και οι αστυνομικοί μιλούν με όλους τους αυτόπτες μάρτυρες από τα διπλανά τραπέζια, προσπαθώντας να μάθουν κάθε πληροφορία που θα τους φανεί χρήσιμη για τον εντοπισμό των δραστών. Βέβαια, οι άνθρωποι που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια έχουν υποστεί σοκ.