Με έξοδα του δήμου η κηδεία του Κατσίφα στις Βουλιαράτες- Στο σπίτι του μεταφέρεται η σορός

Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα που θα τελεστεί αύριο το μεσημέρι στους Βουλιαράτες. Φεύγουν λεωφορεία και από την Αθήνα.

Συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δερόπολης, στον οποίο ανήκει διοικητικά το χωριό Βουλιαράτες και αποφάσισε να καλυφθούν από τον δήμο τα έξοδα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ κατά τη συνεδρίαση τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 35χρονου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, την οποία παρέλαβε τα ξημερώματα η οικογένεια του, θα μεταφερθεί στο σπίτι της οικογένειας στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα (5 μμ ώρα Ελλάδας).

Ήδη έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα αρκετός κόμσος, ενώ έχουν ναυλωθεί λεωφορεία που συνεχώς αναχωρούν από το σταθμό Λαρίσης.

Η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα είπε πως κατά τη διάρκεια του 10ημέρου κατά την οποία δεν παραδινόταν η σορός του 35χρονου, η οικογένειά της κατάντησε «τραγωδία» και η μητέρα της «Αντιγόνη».

«Δεν είμαστε ακραίοι, δεν είμαστε εκδικητές, ο αδελφός μου δεν γυρίζει πίσω, τη σορό του θέλαμε μόνο»,  κατέληξε η ίδια.