Quantcast

Media event για τη νέα Εκπαιδευτική Δομή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα

Ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς ομίλους στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, εγκαινιάζει μια νέα εποχή επαγγελματικής κατάρτισης και στην Αθήνα.

Το νέο υπερσύγχρονο κτίριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην οδό Σταδίου 26, άνοιξε τις πόρτες του την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου για να υποδεχτεί δημοσιογράφους και στελέχη από το χώρο των ΜΜΕ.

Γιάννης Καρανταλής (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου) & Νίκη Καρανταλή (Αντιπρόεδρος του Ομίλου)

Όλγα Κριτσιμά (Γενική Διεθύντρια του Ομίλου)

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, οι προσκεκλημένοι γνώρισαν και συζήτησαν με στελέχη του Εκπαιδευτικού Ομίλου, ενώ κυριάρχησαν οι ερωτήσεις για τις νέες ειδικότητες, τις νέες τεχνολογίες και το πρωτοποριακό μοντέλο ολοκληρωμένης εκπαίδευσης του  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Χρήστος Κιούσης (Γενικός Δ/ντης Marketing Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360)

Απο αριστερά: Τίνα Μιχαηλίδου (ιδιοκτήτρια της GR8 Communication / δημοσιογράφος) & Αντριάνα Παρασκευοπούλου (παρουσιάστρια)

Παράλληλα, τους δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν σπουδαστές για μία ημέρα και να ζήσουν μια πλούσια βιωματική ξενάγηση στα εργαστήρια του πολυώροφου κτιρίου του Ομίλου. Επισκέφτηκαν το functional training gym lounge του τομέα Υγείας & Αθλητισμού, απόλαυσαν μια αισθητική περιποίηση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του τομέα Μόδας & Ομορφιάς, γνώρισαν την αθέατη πλευρά της μουσικής και έδειξαν τα skills τους στο gaming στα εργαστήρια των τομέων ΜΜΕ & Ήχου και Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών, φωτογραφήθηκαν στο σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο studio φωτογραφίας του τομέα Performing Arts και δοκίμασαν γαστριμαργικά εδέσματα και cocktails στα εργαστήρια του τομέα Γαστρονομίας και Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Ντόλη Ζερβού (Διευθύντρια της Σχολής Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360) & Παναγιώτης Βασιλάκος (παρουσιαστής)

Οι θετικές εντυπώσεις των καλεσμένων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και επιβεβαίωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον τίτλο «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς». Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει να πρωτοπορεί, να μεγαλώνει και να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση σε υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συνεχίζει να υλοποιεί το όραμά του και να αποδεικνύει έμπρακτα τη 360 φιλοσοφία του. Να προσεγγίζει ολιστικά την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, να εξελίσσεται συνεχώς και να εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, καλύπτοντας νέες εκπαιδευτικές ανάγκες και δημιουργώντας ευκαιρίες καριέρας για χιλιάδες νέους σπουδαστές.